quartle
80+ Gold
valorant işlemci tabanlı bir oyunram ve hdd si düşük hocam ekran kartı olmadan oynuyor
valorant işlemci tabanlı bir oyunram ve hdd si düşük hocam ekran kartı olmadan oynuyor
valo işlemci oyunuram ve hdd si düşük hocam ekran kartı olmadan oynuyor
Oynanmaz. Valonun kendisi zaten oynanmaz o ayrı mesele
bu ekran kartı istemediği anlamına mı geliyor? o zaman tüm paramı işlemciye basıyorum.valorant işlemci tabanlı bir oyun
ekran kartını istemediği anlamına gelmiyor ama işlemci çok daha önemli cs valo gibi oyunlarda yinede sistemde ekran kartı işlemci dengesi kurmak iyidirbu ekran kartı istemediği anlamına mı geliyor? o zaman tüm paramı işlemciye basıyorum.
ya kanka hem soru sormuşsun hemde cevaplayınca boş yapmışsın biz ne zaman ekran kartı istemiyor dedikbu ekran kartı istemediği anlamına mı geliyor? o zaman tüm paramı işlemciye basıyorum.
60 FPS alabileceğim min. işlemci nedir?ekran kartını istemediği anlamına gelmiyor ama işlemci çok daha önemli cs valo gibi oyunlarda yinede sistemde ekran kartı işlemci dengesi kurmak iyidir
En azından bir i-5 gerekli.60 FPS alabileceğim min. işlemci nedir?
çok iyi yorumEn azından bir i-5 gerekli.
Mal değilim herhalde önbellek boyutuna göre söyledim. Valo da önbelleğe bakıyor zaten.çok iyi yorum
i3 kötü i7 iyiMal değilim herhalde önbellek boyutuna göre söyledim. Valo da önbelleğe bakıyor zaten.
Dostum cahil değilim önce bunu söyleyeyim hemen atlama, intel serilerinde önbellek boyutu yükseldikçe artıyor ve Valorant dediğimiz çöp oyun da bundan besleniyor. Spesifik bir işlemci modeli söylemedim çünkü çok genel bir soru.i3 kötü i7 iyi
yani arkadaş zaten i5 2.nesil kullanıyormuş eski nesil bi anakart kullandığı belli ayrıca benim i3 12 valoda i5 11 den daha çok fps veriyorDostum cahil değilim önce bunu söyleyeyim hemen atlama, intel serilerinde önbellek boyutu yükseldikçe artıyor ve Valorant dediğimiz çöp oyun da bundan besleniyor. Spesifik bir işlemci modeli söylemedim çünkü çok genel bir soru.
ekran kartını ben mi göremiyorum ?Intel Core i5-2320
500 GB HDD
8 GB RAM
400W Güç Kaynağı
60Hz Monitör
Ayarları düşürüp FPS oyun dışı artırıcı yöntemler deneyeceğim bilgisayara yeni format attım max görebileceğim FPS değeri nedir?