Neler Yeni

Valorant'ta farklı serverlerde yaptığım testler

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf Canyurt
Öncelikle merhaba. Ben Valorant'ta bir test yapıp bunu video çekmek istedim ve yaptım. TR serveri ve frankurt serverlerinde 2 maç attım. Frankurt serverlerinde hiçbir şey yokken TR serverinde 2 maçta 2 trol geldi. Hele ilk maç Allah'a küfür edeni değişik hallere gireni her şeyi gördüm. Bu konu hakkında sizlerin düşüncelerini duymak istiyorum.
Vİdeo link :

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,101
İsim
Cicikuş
müzikleri telefondan değilde bi edit uygulamasından yapsaymışsın iyiymiş :D

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,101
İsim
Cicikuş
o akasya durağı müziği başka kişiden geliyor sanırım kb yanlış duymuşum

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
Fenasi Kerim durmaz
çok toxic var ve oyundan bunaldım

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,101
İsim
Cicikuş
Önemli değil.Videodaki konuşan adamdan geliyor.O biraz durup yine devam ediyorda video uzamasın diye koymadım
güzel içerik olmuş bence. türk Valorant toplumunun ne kadar diğer ülkelere göre troll olduğunu göstermiş bence. tabi ben herkes için demiyorum ama banada 2 maçta bir bi pho geliyor ikidebir blockluyor ateş atıyor boş şeyler yapıyor banada. g*y ile bile karşılaştım. %30-40'ınında 12-13 yaşından küçük olduğunu varsayarsak türk valorant topluluğu kötü bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf Canyurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
güzel içerik olmuş bence. türk Valorant toplumunun ne kadar diğer ülkelere göre troll olduğunu göstermiş bence. tabi ben herkes için demiyorum ama banada 2 maçta bir bi pho geliyor ikidebir blockluyor ateş atıyor boş şeyler yapıyor banada. g*y ile bile karşılaştım. %30-40'ınında 12-13 yaşından küçük olduğunu varsayarsak türk valorant topluluğu kötü bence.
öyle.Ben daha çok cs oynuyorum ama valorantta oynuyorum ama son zamanlar hiç dereceli girmedim. Girersemde frankurtta girerim

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,101
İsim
Cicikuş
öyle.Ben daha çok cs oynuyorum ama valorantta oynuyorum ama son zamanlar hiç dereceli girmedim. Girersemde frankurtta girerim
e CS:GO dada her maç hile ve rus geliyor valorant'tan beter.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada rusların Cs de 2 sözünden biri suka blyat falan heralde başım şişiyor hepsini muteliyorum kickliyorlar bu sefer.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf Canyurt
e CS:GO dada her maç hile ve rus geliyor valorant'tan beter.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada rusların Cs de 2 sözünden biri suka blyat falan heralde başım şişiyor hepsini muteliyorum kickliyorlar bu sefer.
hayır hocam.bana en son ne zaman hile geldiğini bilmiyorum.Rus gelsede çok cyka bkyat demiyorlar.sizin güvenilirlik seviyenizle ilgili olabilir.Ama bence bu düşüncenizden vazgeçmelisiniz.

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,101
İsim
Cicikuş
hayır hocam.bana en son ne zaman hile geldiğini bilmiyorum.Rus gelsede çok cyka bkyat demiyorlar.sizin güvenilirlik seviyenizle ilgili olabilir.Ama bence bu düşüncenizden vazgeçmelisiniz.
Valla rastgele takımlarla giriyorum çok oynadığımda yok zaten hilede kullanmıyorum ban yemek istemem takıma gelenlerede güzel davranıyorum ama rus lar sonuçta illa bi toxic lik yapıyorlar

Top Bottom