sistem ilk geldiğinde ortalama 900fps alırken şuanda 400-500 e kadar düştü bi ayar kaçırıyorum muhteöelen ama ne önerebileceğiniz ayar varmıdır.
hocam bu kadar para verdik 1000 lerden 500 lere düşmesi kötü yani ırgat gibi çalışsın istiyorum her şeyi maxlayınca fps 600 falan lowa alıncada 400 e düşüyor400 500 de kötü değil ki iş aramayın kendinize arkadaslar oynayın işte e sporcu değiliz 1 ms fark etmiyor 500 fpsden sonra illa arttıracam dersen gir ayarlar grafikler herşeyi en low'a al 1080p oyna 2k oynuyorsan fpsin artar başka bir ayar yok zaten valorantta ama ben o fps'leri alıyor olsam kötü grafikle oynamazdım ne gerek var
ne alaka kral adam 900 fp sistem almıssa 400 fps kurban gidemez cok sacma400 500 de kötü değil ki iş aramayın kendinize arkadaslar oynayın işte e sporcu değiliz 1 ms fark etmiyor 500 fpsden sonra illa arttıracam dersen gir ayarlar grafikler herşeyi en low'a al 1080p oyna 2k oynuyorsan fpsin artar başka bir ayar yok zaten valorantta ama ben o fps'leri alıyor olsam kötü grafikle oynamazdım ne gerek var
sistem ozellikleri neler driver guncellemesi gelmis olabilirsistem ilk geldiğinde ortalama 900fps alırken şuanda 400-500 e kadar düştü bi ayar kaçırıyorum muhteöelen ama ne önerebileceğiniz ayar varmıdır.
sistem nedir ztn kolay kolay 1000 fps sabit alamazsın en kral x3d işlemciyi ve 5090 vs kullanmıyorsanhocam bu kadar para verdik 1000 lerden 500 lere düşmesi kötü yani ırgat gibi çalışsın istiyorum her şeyi maxlayınca fps 600 falan lowa alıncada 400 e düşüyor
9700x 9070xt var sistemdesistem nedir ztn kolay kolay 1000 fps sabit alamazsın en kral x3d işlemciyi ve 5090 vs kullanmıyorsan
ekran kartı driverları güncelne alaka kral adam 900 fp sistem almıssa 400 fps kurban gidemez cok sacma
sistem ozellikleri neler driver guncellemesi gelmis olabilir
bende bunu anlamiyorum sistem soylemeden yardim etmemizi beklemeleri asiri sacma.guzel kardesim sistemi soylemeden, neyi degistirdigini soylemeden nerden bilicez
format atinca ne degisecek 500 fps nasil geri kazanilacak aciklar misin?format at yeni almıssan ugrasma
sistem ilk geldiğinde ortalama 900fps alırken şuanda 400-500 e kadar düştü bi ayar kaçırıyorum muhteöelen ama ne önerebileceğiniz ayar varmıdır.
ayar felan oynamıssa duzelirbende bunu anlamiyorum sistem soylemeden yardim etmemizi beklemeleri asiri sacma.
format atinca ne degisecek 500 fps nasil geri kazanilacak aciklar misin?
9700x 9070xt var sistemde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ekran kartı driverları güncel
BİOS GÜNCEL BİOSTAN 105W AÇTIM AMA VALODA 60W FALAN ÇEKİYO ACEBA ONDANMI BENCHAMARK TESTİNDE 140W LARA DAYANIYOR AMAoyunla da alakali olabilir. yakinda unreal engine 5 e gececekleri icin guncellemeleri cok takmiyorlar. bende de imzadaki sistemle 600 den 200 e dusuyor arada.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
birde bios falan guncel degilse onlari guncelle bakalim