Neler Yeni

Valorant'ta Görüntü oluşturma gecikme oranında ki artış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berkay Daglioglu
Arkadaşlar daha öncelerinde PC de sadece SSD takılıyken Valorant'ta Alt+R tuşuna basınca sağ üstte aldığım FPS değerleri, gecikme oranı vs. gözüküyordu ve 2, 3 ms aralığında oynuyordu yakın zamanlarda PC ye HDD aldım bazı oyunları da yükleyebilmek adına. Fakat uzun ara sonrasında tekrar Valorant'a girdiğimde bu gecikme oranının 10 15 ms lere çıktığını gördüm, acaba bu artışın sebebi işlemciye yeni bir donanım takılmasından kaynaklı olabilir mi veya neyden kaynaklanmış olabilir.

Valorant hala SSD ye yüklü.
Düşük gecikme oranı modu NVIDIA Denetim Masası ayarlarında önceden de Ultrada idi hala öyle, oyun içinde de Refleks modu Açık+ Takviyede.

panizher

80+ Silver
Arkadaşlar daha öncelerinde PC de sadece SSD takılıyken Valorant'ta Alt+R tuşuna basınca sağ üstte aldığım FPS değerleri, gecikme oranı vs. gözüküyordu ve 2, 3 ms aralığında oynuyordu yakın zamanlarda PC ye HDD aldım bazı oyunları da yükleyebilmek adına. Fakat uzun ara sonrasında tekrar Valorant'a girdiğimde bu gecikme oranının 10 15 ms lere çıktığını gördüm, acaba bu artışın sebebi işlemciye yeni bir donanım takılmasından kaynaklı olabilir mi veya neyden kaynaklanmış olabilir.

Düşük gecikme oranı modu NVIDIA Denetim Masası ayarlarında önceden de Ultrada idi hala öyle, oyun içinde de Refleks modu Açık+ Takviyede.
Paralar nerde skyler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Grafik ayarlarina bak

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berkay Daglioglu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Paralar nerde skyler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Grafik ayarlarina bak
NVIDIA Denetim Masası ve oyun için tüm ayarlar dahil önceki ayarlarla aynılar hiç değiştirmedim sadece oyuna girmemiştim bir süre sonrasında girip kontrol ettiğimde de böyleydi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,975
Üyeler
167,034
Son üye
mehmetinhoo
Top Bottom