Neler Yeni

Valorantta Hilecilerden ve Smurf Gına geldi.

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Arkadaşlar Okuldan geliyorum 8 saat Üstüne Kurs oluyor 2 saat Toplam 10 Saat Günde okula harcıyorum Ödevler falan tekrar 1 saat buradan gidiyor O kalan son 4 5 saatimi Eğlenerek Geçinmek istiyorum Valorant giriyorum Karşıma ya Max 14 12 16 yaşında Ergen Hile açmış çocuklar geliyor ya da Üst Rütbelerde Tokatlanmış Kişilerin Altında Gümüşte Promuş gibi yapmalarını izliyorum cidden Gına geldi onlardan Valoranttı Sildim Ve Artık CS tekrar geçeceğim veya Farklı bir online oyun bulacağım çünkü artık Cidden Artık adamlar cidden bana Gına getirdi.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Arkadaşlar Okuldan geliyorum 8 saat Üstüne Kurs oluyor 2 saat Toplam 10 Saat Günde okula harcıyorum Ödevler falan tekrar 1 saat buradan gidiyor O kalan son 4 5 saatimi Eğlenerek Geçinmek istiyorum Valorant giriyorum Karşıma ya Max 14 12 16 yaşında Ergen Hile açmış çocuklar geliyor ya da Üst Rütbelerde Tokatlanmış Kişilerin Altında Gümüşte Promuş gibi yapmalarını izliyorum cidden Gına geldi onlardan Valoranttı Sildim Ve Artık CS tekrar geçeceğim veya Farklı bir online oyun bulacağım çünkü artık Cidden Artık adamlar cidden bana Gına getirdi.
E hani VALORANT hile geçirmez, diğer oyunlara bin basar diyorlardı? Ne değişti ki bir anda?

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali
Sorun ne?

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
E hani VALORANT hile geçirmez, diğer oyunlara bin basar diyorlardı? Ne değişti ki bir anda?
Bende Anlamadım ki sanırım tek bana özel Neyse Düşük rütbelerde inanılmaz Smurf var o yüzden yan hesapta'da rahat nefes alamıyorum.
Not diğer farklı serverları denedim oynadım ama bir yandan valorant beni sıktı.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
günde sadece 1-2 maç chill amaçlı giriyorum sende öyle yap cidden stres atmak için hikayeli oyunlar en iyisi online oyunlarla hayatımı geçirmiş biriyim ve şunu diyebilirim ki geçiridiğim saatlere yazık ya lolde 4-5 k saat var o süreyi hikayeli oyun oynasam yemin ederim 1000 kat daha zevk alırdım 4k saatin eminim en fazla 200 saati filan eğlendirmiştir geri kalanı stres dolu online bırak benden tavsiye ben öyle yaptım

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Girme. Ben bıraktım oynamayı kafam rahat. Arada arkadaşlarla giriyorum o kadar. Oyunu adam edene kadar oynanmaz.
Ben artık hiç girmeyeceğim Cidden İlk çıktığı zaman Bana Sağladığı Özgür ve kaliteli oyun ortamı ile bana cennet gibi gelen oyun bir anda CS:GO gibi olmuş şuan yeni bir oyunlar bakıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

günde sadece 1-2 maç chill amaçlı giriyorum sende öyle yap cidden stres atmak için hikayeli oyunlar en iyisi online oyunlarla hayatımı geçirmiş biriyim ve şunu diyebilirim ki geçiridiğim saatlere yazık ya lolde 4-5 k saat var o süreyi hikayeli oyun oynasam yemin ederim 1000 kat daha zevk alırdım 4k saatin eminim en fazla 200 saati filan eğlendirmiştir geri kalanı stres dolu online bırak benden tavsiye ben öyle yaptım
Param yok büyük bütçeli oyun alacak yoksa çoktan bıraktım ama artık Korsan flaan bulacağım bırakacağım yoksa cidden kafa dağıtmak için harcadığım zamana yazık.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Ben artık hiç girmeyeceğim Cidden İlk çıktığı zaman Bana Sağladığı Özgür ve kaliteli oyun ortamı ile bana cennet gibi gelen oyun bir anda CS:GO gibi olmuş şuan yeni bir oyunlar bakıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Param yok büyük bütçeli oyun alacak yoksa çoktan bıraktım ama artık Korsan flaan bulacağım bırakacağım yoksa cidden kafa dağıtmak için harcadığım zamana yazık.
Daha oyun çıktığından beri ben ve birkaç kişi sıkça dile getiriyordu böyle olacağını. Oyun daha yeni o yüzden hile ve diğer eksileri az, biraz zaman sonra o da diğer tüm oyunlar gibi olacak dedik ama yine de insanlar dinlemeyip ilah yaptılar oyunu... Bir şeye körü körüne bağlanmamak lazım işte, ileride bazı şeylerin değişeceğini anlamak gerekiyor.

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Daha oyun çıktığından beri ben ve birkaç kişi sıkça dile getiriyordu böyle olacağını. Oyun daha yeni o yüzden hile ve diğer eksileri az, biraz zaman sonra o da diğer tüm oyunlar gibi olacak dedik ama yine de insanlar dinlemeyip ilah yaptılar oyunu... Bir şeye körü körüne bağlanmamak lazım işte, ileride bazı şeylerin değişeceğini anlamak gerekiyor.
zaten valorantta bağımlı değillim sadece Grafikleri ve Cs olmayan özellikleri olduğu için o kadar şans verdim.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
bende rdr2 cyberpunk oynamıyorum ki 1650 li sistemle o oyunları 30 40 fps oynasam da olur oynamasam da ama paramın yettiği en fazla 30-40 lira vereceğim bir sürü oyun oynadım şimdiye kadar cidden hikayeli oyunları oynamak istiyorsan bu yorumuma sevdiğin yada ilgini çeken seveceğini düşündüğün oyun türlerini yaz sana tavsiye verim fps rpg açık dünya macera gibi türler söyle verim sana öneri hem kış indirimi de var şu online oyunlardan bir kurtarayım seni ömrün uzasın

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Gesu Kalyoncu
Biraz daha '' Cidden '' yazarsan, seni daha iyi anlayabiliriz. Şaka bir yana, Valorant ekip olmadan oynanacak bir oyun değil. Sinirlerini aldırmış olman gerek.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Benim saçım beyazladı stresten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular