Yardım Valorantta Kafayı Yiyeceğim

Reaksiyon skoru
74
Beyler sistemim rx 6500 xt 16 gb ram ryzen 5 5500 Monıtor ıse samsung g3 odysey 180 hz neyse oyundayken gelen paket kaybı 0 fps 100-200 arası degısıyor ama hıcbısey olmamasına pıng de ıyı olmasına ragmen mesela normal ılerlıyorum ama sankı ıkı kez gıtmıs gıbı pıng varmıs gıbı oluyor ne yapmalıyım beyler yardım edin lütfen

Tesadüf müdür bilmem ama kardeşimde de aynı problem vardı uzun süredir. Aynı monitör vardı. Şu an Asus un bir monitörü var ve artık olmadığını söylüyor. Pc birebir aynı pc. Sanırım monitör kaynaklı veya monitör ayarı kaynaklı olmalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hatta şimdi farkettim sizin ekran kartınız ve işlemcinizde aynıymış :)

modem istatik atar mısın?

modem istatik atar mısın?
Nereden bulabilirim hocam bilmiyorumki

Tesadüf müdür bilmem ama kardeşimde de aynı problem vardı uzun süredir. Aynı monitör vardı. Şu an Asus un bir monitörü var ve artık olmadığını söylüyor. Pc birebir aynı pc. Sanırım monitör kaynaklı veya monitör ayarı kaynaklı olmalı.

Csdede yapıyorda dıger oyunlarda yapmıyor freesync nedenıyle mı acaba?

Korkmaya başladım :d

Nereden bulabilirim hocam bilmiyorumki

Csdede yapıyorda dıger oyunlarda yapmıyor freesync nedenıyle mı acaba?

Korkmaya başladım :d
Aynı probemı bende yasadım hem cs hem valo hıc bi sorun yokken laglanmalar falan. Sil yükle yatım hocam ıkısınıde duzeldı sonrasında

Geri