Neler Yeni

Valorantta kendimi nasıl geliştirebilirim

Kerem Berk Karakaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kerem Berk Karakaya
Dostlar valorantta normal bir şekilde oynuyorum ama monitörümün 75hz olması beni kötü etkiliyor bu açığı iyi oynayarak kapatmak istiyorum kendimi nasıl geliştirebilirim

tunazadeeq

80+ Bronze
Kendine ince bir hassasiyet ayarı bul.
Aimlabdan bir oynatma listesi bul. Seni yormayacak bir liste olsun.
Her gün o oynatma listesini oynamaya çalış.
Soğuk kanlı ve hs atmaya çalış one tap fln.
Güzel de bir crossbul(Thedranın crossu ii(Yutubur olan))
🤠

Kerem Berk Karakaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kerem Berk Karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendine ince bir hassasiyet ayarı bul.
Aimlabdan bir oynatma listesi bul. Seni yormayacak bir liste olsun.
Her gün o oynatma listesini oynamaya çalış.
Soğuk kanlı ve hs atmaya çalış one tap fln.
Güzel de bir crossbul(Thedranın crossu ii(Yutubur olan))
🤠
hangisi thedranin bende bir tanesi var da hangisini kastettiğini bilmiyorum

atilla_zg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
atilla üzgün
Bence 75 hz o kadarda kötü değil diyebilirim 60 hzden 144hze geçiş yapmış gibi hissettiyor azda olsa 75 hz bence kullanılır

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Bence 75 hz o kadarda kötü değil diyebilirim 60 hzden 144hze geçiş yapmış gibi hissettiyor azda olsa 75 hz bence kullanılır
zaten 144 üm yok diye kötü oynuyorum diyenlerin %90 ı fasa fiso
oyunu bırakmadan önce 75hz ile dia seviyesine çıkmıştım (yücelik falan yoktu)
75 olup immo 2 olanlarda vardı
arkadaşa önerim doğru sensivity ayarını bulup kendine uygun ayarlarla çok çalışıp kendini geliştirmesi
bol bol DM oynaması ve iyi oynayanları izleyip taktik öğrenmesi uygulayabileceği en iyi gelişme yöntemlerindendir.

En İyi Cevap
3
zaten 144 üm yok diye kötü oynuyorum diyenlerin %90 ı fasa fiso
oyunu bırakmadan önce 75hz ile dia seviyesine çıkmıştım (yücelik falan yoktu)
75 olup immo 2 olanlarda vardı
arkadaşa önerim doğru sensivity ayarını bulup kendine uygun ayarlarla çok çalışıp kendini geliştirmesi
bol bol DM oynaması ve iyi oynayanları izleyip taktik öğrenmesi uygulayabileceği en iyi gelişme yöntemlerindendir.
Hocam 75 kısıtlayıcı bir şey ki oyunun ilk zamanlarıyla şuanki zamanlar bir değil rank değerlendirmesi pek doğru değil, ben 60hz e geçince bilgisayar neden kasıyor diyorum.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Hocam 75 kısıtlayıcı bir şey ki oyunun ilk zamanlarıyla şuanki zamanlar bir değil rank değerlendirmesi pek doğru değil, ben 60hz e geçince bilgisayar neden kasıyor diyorum.
Hocam yine de çok bahane olmamalı e-spor amacı yoksa çalışarak iyi seviyelere gelinebilir.
zaten e-spor amacı varsa yüksek monitör şart

En İyi Cevap
3
Hocam yine de çok bahane olmamalı e-spor amacı yoksa çalışarak iyi seviyelere gelinebilir.
zaten e-spor amacı varsa yüksek monitör şart
Hocam e-spor için demiyorum ancak mesela gold biri yüksek hz monitör aldığınzda muhtemelen direkt plata çıkar bundan bahsediyorum. Tam performansınızı veremiyorsunuz.

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dostlar valorantta normal bir şekilde oynuyorum ama monitörümün 75hz olması beni kötü etkiliyor bu açığı iyi oynayarak kapatmak istiyorum kendimi nasıl geliştirebilirim
Rankin da onemli burada onu soylemelisin, immo seviyesindeki adama tutup da ajanlari ogren mapleri ogren demek biraz sacma kacar ornegin.
Hz konusunu cok takma derim, Krunker gibi cok daha hareketli bir oyunda 60Hz ile yargi dagittigimi bilirim. Sen oyununa bak, Hz'i bahane etmeden hatalarini duzeltmen daha cok gelistirir.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,371
İsim
Selim
Çok oyna kendin gelişiyorsun zaten canın sıkıldıkça dm at gir poligonda botlarla takıl sensini ufak ufak düşür sens önemli bir tek.

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.
garip bi öneri ama kendi elomdan bir üst elodaki arkadaşlarımla beraber gire gire cıkmıştım, demek istediğim onların elosunda oynamaya alışınca kendi elomda soloya dönünce daha kolay winler almaya başladım

Kerem Berk Karakaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kerem Berk Karakaya
kendi elomdan yüksekteki arkadaşlarimla oynuyorum zaten Hz olayı kafama takılıyor bir de skilleri kullanmayı unutuyorum

Top Bottom