Şuan sorun yaşayan yok. Ama 2-3 gün sonra ağlamaya başlarlar adamlar toplu geçircek ilkte birikim yapıyolar hemen 1 hesap girildiğinde çalarlarsa ve o hesabı çalınan duyurup başkası kullanmaz ve fazla hesap çalamazlar ama birikinti yaparlarsa sencebuna dair kanıt ya da bu sorunu yaşayan bir kişi biliyor musun? eğer biliyorsan açıkla
Adam 4 ay önce yüklemiş githuba yeni uygulama değil.Toplu çalıcaklar
ya 4 ay önce yüklenmiş neyin tantanası güvenmiyorsan indirme ben kullanıyorum bişey olmadı sıkıntı yokŞuan sorun yaşayan yok. Ama 2-3 gün sonra ağlamaya başlarlar adamlar toplu geçircek ilkte birikim yapıyolar hemen 1 hesap girildiğinde çalarlarsa ve o hesabı çalınan duyurup başkası kullanmaz ve fazla hesap çalamazlar ama birikinti yaparlarsa sence
Kurguya puanım:10 komplo teorilerindne bile saçma bu dediğin kanıtla çalıntı olduğunu bende sana haklısın diyimŞuan sorun yaşayan yok. Ama 2-3 gün sonra ağlamaya başlarlar adamlar toplu geçircek ilkte birikim yapıyolar hemen 1 hesap girildiğinde çalarlarsa ve o hesabı çalınan duyurup başkası kullanmaz ve fazla hesap çalamazlar ama birikinti yaparlarsa sence
Kanka 400Tl sadece item var zaten Rito 1 2 aya getirecek LP sistemi niye riske atayım?
Adam sadece anlatmış kullanabilirsiniz diye isteyen kullanır.Kanka 400Tl sadece item var zaten Rito 1 2 aya getirecek LP sistemi niye riske atayım?
Dersen bişey olursa ben sana 500 veririm kullanırım
Bende diyorum ki şahsım olarak ben güvenmiyorum önermiyorumAdam sadece anlatmış kullanabilirsiniz diye isteyen kullanır.
İndirmeyecem ztn size kolay gelsin.ya 4 ay önce yüklenmiş neyin tantanası güvenmiyorsan indirme ben kullanıyorum bişey olmadı sıkıntı yok
sonunda anlayan biri bu tercih meselesi siz bilirsiniz yapan kişi 17 yaşında bu uygulamayı binlerce kişi kullanıyor kusura bakmayın da amerika türkiye gibi değil adamın g*tünden kan alırlarAdam sadece anlatmış kullanabilirsiniz diye isteyen kullanır.
napimİndirmeyecem ztn size kolay gelsin.