ekran kartı nedir? ram ?Merhaba ben valorantta işlemci 70 derece oluyor genellikle bu bi sorun oluşturur mu işlemcim ryzen 5 3600
Bilgisayarınız boştayken yani oyun, yüksek sistem gerektiren programlar çalışmıyorken işlemcinin ideal sıcaklık aralığı 35-55 derecedir. Bunun dışında bilgisayar yük altındayken yani yoğun işlemci kullanımı gerektiren işlemler sırasında bu değer 85 dereceye kadar çıkabilir. bişey olmaz diye düşünüyorum bendede 65-70 derecelerde geziyor bende ekran kartı 70 derece oluyordu fps i sabitleyince düştü max 60 oluyor artıkMerhaba ben valorantta işlemci 70 derece oluyor genellikle bu bi sorun oluşturur mu işlemcim ryzen 5 3600
Gtx 1050 ti 8x8 16 gb ram varekran kartı nedir? ram ?
70 derece fazla değilMerhaba ben valorantta işlemci 70 derece oluyor genellikle bu bi sorun oluşturur mu işlemcim ryzen 5 3600
İlerki zamanlar için bi sıkıntı oluşturmaz dibi hocam 70 derece civarı sıcaklık?70 derece oldukça normal bir değer hocam r5 3600 için.
Benimki laptop ama i5 10300h ile 90 derece oynuyorum 1 yıldır hiçbir sorun yok mermi gibi devamİlerki zamanlar için bi sıkıntı oluşturmaz dibi hocam 70 derece civarı sıcaklık?
Soğutucunuz nedir hocam merak ettim70 derece fazla değil
bende 3600 kullanıyorum 1.2v ve 4.2ghz sabit kullanıyorum, valorantda 53-56 derece arası geziyor
stok soğutucuSoğutucunuz nedir hocam merak ettim
nası becerdiniz hocam o işlemciyi o ghz de o sıcaklıkta tutmayıstok soğutucu
kış ayında valoda 48 dereceydi herkes şaşırmıştı bu işlemcinin bu soğutucuyla bu sıcaklıkta çalışmasına
85 dereceden sonrası sıkıntı bu işlemci için eğer stok soğutucu varsa normalMerhaba ben valorantta işlemci 70 derece oluyor genellikle bu bi sorun oluşturur mu işlemcim ryzen 5 3600
Azim başarı mutluluknası becerdiniz hocam o işlemciyi o ghz de o sıcaklıkta tutmayı