- Konu Sahibi Konu Sahibi
Undervolt yapsam hocam ?Thermalright Phantom Spirit 120 SE al. Şuankini sat üstüne para koy al. O işlemci çok ısınıyor ama valo da 75-85 bi kule tipine göre yüksek. Yani sizdeki yetersiz.
Undervolt yapsam hocam ?Thermalright Phantom Spirit 120 SE al. Şuankini sat üstüne para koy al. O işlemci çok ısınıyor ama valo da 75-85 bi kule tipine göre yüksek. Yani sizdeki yetersiz.
O konuları bilmiyorum da işlemci kendi kalsın sen soğutucu al bence.Undervolt yapsam hocam ?
hocam bu çift fanlı mıO konuları bilmiyorum da işlemci kendi kalsın sen soğutucu al bence.
Evet. 7 ısı borulu 2 fanlı. Gaming Gen den al. https://www.gaming.gen.tr/urun/3848...c12b-v2-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu/hocam bu çift fanlı mı
hocam bu benim kasaya sığar mı bilmiyorum vallahi kasa o kadar büyük değilEvet. 7 ısı borulu 2 fanlı
Kasanın modelini yazar mısınızhocam bu benim kasaya sığar mı bilmiyorum vallahi kasa o kadar büyük değil
Gamepower Darkside 650 WKasanın modelini yazar mısınız
180x350x420mm yazıyor en-boy-genişliği yanlış boyutlara getirsem bile her halikarda o dediğim soğutucu kasanıza rahatça sığar.Gamepower Darkside 650 W
Hocam bu soğutmayı da yeni aldım ya vallahi hiç değiştirmek istemiyorum aslında şuan bütçem de yok ne yapcam bilmiyorum şu undervolt olayına bakayım bide180x350x420mm yazıyor en-boy-genişliği yanlış boyutlara getirsem bile her halikarda o dediğim soğutucu kasanıza rahatça sığar.
Dostum soğutucu alacağın zaman konu açaydın. Yada girip bakıyorsan buraya illaki 7500F için 12400F için gibi gibi işlemcilere soğutucu öneriyoruz. Ve %98 de Phantom Spirit 120 SE öneriyoruz.Hocam bu soğutmayı da yeni aldım ya vallahi hiç değiştirmek istemiyorum aslında şuan bütçem de yok ne yapcam bilmiyorum şu undervolt olayına bakayım bide
Hocam o zaman bütçem yoktu o yüzden alamamıştım yaDostum soğutucu alacağın zaman konu açaydın. Yada girip bakıyorsan buraya illaki 7500F için 12400F için gibi gibi işlemcilere soğutucu öneriyoruz. Ve %98 de Phantom Spirit 120 SE öneriyoruz.
Valla hocam hem parayı denkleştirin, hemde para böyle yakınsa toplanmaya soğutucuyuda elden çıkarın, sonra direktmen Gaming Gen'den Phantom Spirit'i alın. Cukkalayın direkt.Hocam o zaman bütçem yoktu o yüzden alamamıştım ya
hocam bide bu kule tipini ben aldım direkt montajını yaptım kasanın üstüne yani ekstra bir şeyi yok demi bununDostum soğutucu alacağın zaman konu açaydın. Yada girip bakıyorsan buraya illaki 7500F için 12400F için gibi gibi işlemcilere soğutucu öneriyoruz. Ve %98 de Phantom Spirit 120 SE öneriyoruz.