DonYılmaz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,188
YouTube dan anakart markasini aratıp undervolt yazarsın çıkar karşısınaHocam bu Uv nedir nerden yapacağım bende yapayım ya o kadar derece düşüklüğü oluyorsa
YouTube dan anakart markasini aratıp undervolt yazarsın çıkar karşısınaHocam bu Uv nedir nerden yapacağım bende yapayım ya o kadar derece düşüklüğü oluyorsa
Hocam o kadar düşürüyor mu yaHocam işlemcinin voltajını düşürüyorsun biostan fps nerdeyse hiç düşmüyor çok ufak bir düşüş oluyor %1 %2 kadar ama yaklaşık 15 derece düşüyor ama her işlemcide aynı sonuç alınır mı bilmiyorum
Evet performansı kaybı çok az oluyor ama sıcaklık ciddi düşüyor bende rtx 4060 ryzen 5 7500f sipariş verdim aynı işlemi bende yapacağım kafana göre yapma ama internette videolar varHocam o kadar düşürüyor mu ya
hocam biraz karışık gibi ya korkuyorum şimdi yaparken bide benim anakartımda hiç yapan olmamış milletin bios farklıEvet performansı kaybı çok az oluyor ama sıcaklık ciddi düşüyor bende rtx 4060 ryzen 5 7500f sipariş verdim aynı işlemi bende yapacağım kafana göre yapma ama internette videolar var
Anakart modelini söyle bulabilirsem sana atarımhocam biraz karışık gibi ya korkuyorum şimdi yaparken bide benim anakartımda hiç yapan olmamış milletin bios farklı
MSI PRO A620 M - E DDR 5 ANAKARTAnakart modelini söyle bulabilirsem sana atarım
MSI PRO A620 M - E DDR 5 ANAKART
Benim sipariş verdiğim sistemde asus a620m var ben senin yerinde olsam msi pro a620 M ryzen 5 7500f undervolt nasıl yapılır diye konu açardım yardımcı olurlar sanaMSI PRO A620 M - E DDR 5 ANAKART
MX - 6 markalı bir termal macun hocam markası arctıc yazıyor bide7500F dediğimiz işlemci 95 derecede bile tam hız, performans kesmeden çalışan bir işlemcidir.
O işlemci için 75-80 derece gayet normal.
Siz takılın rahat rahat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama o soğutucuda o değerleri görmesi normal değil. Termal macununuz nedir? Nasıl montajladınız?
Nasıl sürdünüz?MX - 6 markalı bir termal macun hocam markası arctıc yazıyor bide
hocam o şekilde sürdüm zaten amaNasıl sürdünüz?
Her tarafa eşit dağılıcak şekilde kağıt inceliğinde işlemcinin üzerinde incecik, fazlalık olmucak şekilde sürmelisiniz.
Hocam bide bilgisayarı hiç formatlamadım eski windows ile devam ediyorum normalde DDR 4 sistem kullanıyordum bunun sıcaklığa bir etkisi olur muNasıl sürdünüz?
Her tarafa eşit dağılıcak şekilde kağıt inceliğinde işlemcinin üzerinde incecik, fazlalık olmucak şekilde sürmelisiniz.
Thermalright Phantom Spirit 120 SE al. Şuankini sat üstüne para koy al. O işlemci çok ısınıyor ama valo da 75-85 bi kule tipine göre yüksek. Yani sizdeki yetersiz.Arkadaşlar Merhabalar Ryzen 5 7500 F İşlemciye sahibim valorantta 75 - 85 derece sıcakları görüyorum kule tipi soğutma kullanıyorum Strong M 4 12x pro markası sizce kule tipi mi yetersiz kalıyor yoksa bu değerler normal mi bu sıcakta
Uv bu oluyor değil mi hocam ben bunu yapınca sıcaklığı sabitliyor belli bir yere gelince frekans düşürüyor galibaAnakart modelini söyle bulabilirsem sana atarım