RYZEN 5 7500 F SICAKLIK DEĞERİ

Graft1903

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
67
Arkadaşlar Merhabalar Ryzen 5 7500 F İşlemciye sahibim valorantta 75 - 85 derece sıcakları görüyorum kule tipi soğutma kullanıyorum Strong M 4 12x pro markası sizce kule tipi mi yetersiz kalıyor yoksa bu değerler normal mi bu sıcakta

7500f ısınan bir işlemci termal macunu az veya fazla sürüldüyse bu durumlar oluşabilir bu kule tipi soğutucunun ne kadar performanslı olduğu hakkında bir bilgim yok 85 derece yine de çok gibime geldi

Arkadaşlar Merhabalar Ryzen 5 7500 F İşlemciye sahibim valorantta 75 - 85 derece sıcakları görüyorum kule tipi soğutma kullanıyorum Strong M 4 12x pro markası sizce kule tipi mi yetersiz kalıyor yoksa bu değerler normal mi bu sıcakta
bendede aynı işlemciden var sıvı sogutma ile forza maks grafikte 70 valoda max 60 120mm sıvı sogutma bence alman iyi olur paran var ise

7500f ısınan bir işlemci termal macunu az veya fazla sürüldüyse bu durumlar oluşabilir bu kule tipi soğutucunun ne kadar performanslı olduğu hakkında bir bilgim yok 85 derece yine de çok gibime geldi
Hocam önerebileceğiniz kule tipi soğutma var mı
bendede aynı işlemciden var sıvı sogutma ile forza maks grafikte 70 valoda max 60 120mm sıvı sogutma bence alman iyi olur paran var ise

Artctic Duo ile max 64 görüyorum aynı işlemci. tabii ki UV yapılmış halde, öbür türlü senin gibi değerler alirim

Kasa hava akışın iyi mi son çözüm olarak undervolt yapmanı öneririm

Su siralar bu islemcinin isindigi ile ilgili ne kadar cok konu var, arkadaslar ne guzel sogutucu onermis ama suan ki sogutucu gayet yeterli 120mm ve 4 borulu zaten 132w sogutma tdpsine sahip baska bir durum olabilir benim kasa sogutmam iyi ve deepcool ag400 kullaniyorum krali gelse hangi oyun olursa olsun 65 derecelerde takiliyor isinanlarda farkli bir problem var veya kasa sogutmasi yetersiz insanlarin.

Geri