O bir bag galiba oyun esnasinda göstergeler kayboluyor bir çozümünede bulamadik biz genelde sistemi ne orta ne düsük seviyede olanlarda oluyorOyundan cik gir yap PC iyiyse, düzeliyor ben hep öyle yapıyorum ama oyun yavaş açılıyorsa maalesef bilmiyorum çözümünü![]()
Valla bende 1660 ti var bendede oluyor internetten dolayda olabilir genelde ping olsugunda girerken kayboluyorO bir bag galiba oyun esnasinda göstergeler kayboluyor bir çozümünede bulamadik biz genelde sistemi ne orta ne düsük seviyede olanlarda oluyor
Bizim çocuk 19 pingle felan oynuodu ortalama ondada oluyorsuValla bende 1660 ti var bendede oluyor internetten dolayda olabilir genelde ping olsugunda girerken kayboluyor
O çoğu kişide olan bir sorun diye biliyorum bende üstteki arkadaş gibi düzeltiyorum sanada öneririmSürekli değil ama mesela bir maç boyunca skiller, can, verdiğim hasar, mermi felan gözükmüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?