Neler Yeni

Valorant'ta sürekli yeniliyorum, ne yapabilirim?

Ilar

80+ Bronze
Sadece fotoğrafı bırakıyorum...
Ya kaç eldir kaaç eldir hep trol, afk, öylesine giren, askerden gelip giren, yeni sezona daha yeni giren vs vs kişiler çıkıyor ve bence vurma oranlarım da iyi değil ama takım hep bir sakat çıkıyor gold3 den gold 1 e kadar düştüm İNATLA girmeye devam ediyorum ve hala yeniliyorum.

Ekler

• s.PNG
    s.PNG
    868.6 KB · Hit: 160
  • ss.PNG
    ss.PNG
    878.7 KB · Hit: 248

Maeve Wiley

80+ Bronze
Ya kaç eldir kaaç eldir hep trol, afk, öylesine giren, askerden gelip giren, yeni sezona daha yeni giren vs vs kişiler çıkıyor ve bence vurma oranlarım da iyi değil ama takım hep bir sakat çıkıyor gold3 den gold 1 e kadar düştüm İNATLA girmeye devam ediyorum ve hala yeniliyorum.
Ben solo rank kasmayı bıraktığımdan beri 4 kademe atladım. Sanada birilerini bulmanı tavsiye ederim. Yakın arkadaşların müsaitse onlarla gir değilse bir valorant sunucusundan kendine birilerini bul oyna. Düzgün takımla oynayınca her türlü kazanıyorsun.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dostum Valorant dereceli pek nadir girerim. Genelde derecesiz takılırım ve İstanbul sunucu adım bile atmam. Hatta sana tavisyem frankurt es geç Paris1 Takıl Ping sorun olmazsa. Ne kadar leş çapulcu ayakçı takımı varsa bizim türklerde. Yabancılarda yokmu var ama bizimkilerin %1 etmez.

mortah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Yakup Efe Sarıkaya
Ranked özellikle bu tarz oyunlarda tek girilmez. Youtuberlerin veya twitchlerların discord sunucularına girip orda arkadaş edinmeye veya (varsa) valorant kanallarına gir 5 kişi birlikte girin.

Ilar

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tavsiye edebileceğiniz discord toplulukları var mıdır ?
Ranked özellikle bu tarz oyunlarda tek girilmez. Youtuberlerin veya twitchlerların discord sunucularına girip orda arkadaş edinmeye veya (varsa) valorant kanallarına gir 5 kişi birlikte girin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

onlar da da iletişim olmadığı için gidiyor takım herkes saçma sapan oynuyor

Ben solo rank kasmayı bıraktığımdan beri 4 kademe atladım. Sanada birilerini bulmanı tavsiye ederim. Yakın arkadaşların müsaitse onlarla gir değilse bir valorant sunucusundan kendine birilerini bul oyna. Düzgün takımla oynayınca her türlü kazanıyorsun.
yakın arkadaşlar da valo giren yok var mı tavsiye edebileceğin discord topluluğu

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Dün bende sinir küpüne döndüm. Youtube için video çıkarmaya çalışıyordum, ya arkadaş her maç mı trol gelir çıldırdım resmen aldığım kaydı direkt sildim 1 saatlik kayıtta sadece trol ve küfür vardı. Pes ettim kapattım oyunu. Galiba EU oynayacağım.

DaffyGraphic

80+ Silver
Frankfurt girebilirsin ve ya takım toplayıp öyle oynayın.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Gümüş 3'üm, istersen adını yaz girelim bugün. (Paris, Varşova gibi sunucularda giriyorum. Türklerle girmeye niyetim yok.)

Ilar

80+ Bronze
Nick: spieali#ehe
isteyen eklesin girelim TR girmeme kararı aldım

Maeve Wiley

80+ Bronze
Tavsiye edebileceğiniz discord toplulukları var mıdır ?

onlar da da iletişim olmadığı için gidiyor takım herkes saçma sapan oynuyor

yakın arkadaşlar da valo giren yok var mı tavsiye edebileceğin discord topluluğu
Discord sunucularına çok giren biri değilim o yüzden aşırı iyi bir topluluk bilmiyorum ama ortamı ve muhabbeti güzel olan 2xCIV'in discord sunucusuna girip
1631952644873.png
odasına yazarsan birilerini bulursun diye düşünüyorum.

Top Bottom