Neler Yeni

Valorant'ta sürekli yeniliyorum, ne yapabilirim?

meques

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mert
eu gir bir de arkadaş bul arkadaşla hem daha fazla eğleniyorsun hem win alıyosun (genellikle)

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Bana da sürekli böyle oluyor ama takımı taşımakta önemli sürekli noob geldiğini iddia ediyorsan demek ki sürekli toptier çıkıyorsun ona göre oynaman lazım

Ilar

80+ Bronze
Bana da sürekli böyle oluyor ama takımı taşımakta önemli sürekli noob geldiğini iddia ediyorsan demek ki sürekli toptier çıkıyorsun ona göre oynaman lazım
Genellikle ya mvp ya da 2. Oluyorum 12-17 den aşşagı vurmuyorum 40 vurup yenilmisligim de var

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
çok yüksek rakamlar değil ki?
Ya kendine duo bul yada ölümüne aim çalış kendi kendini taşı
mesela min 12-17 vuracağına her oyun 20-30 arası vursan yeter gerisi takıma kalmış

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Sadece fotoğrafı bırakıyorum...
Ya kaç eldir kaaç eldir hep trol, afk, öylesine giren, askerden gelip giren, yeni sezona daha yeni giren vs vs kişiler çıkıyor ve bence vurma oranlarım da iyi değil ama takım hep bir sakat çıkıyor gold3 den gold 1 e kadar düştüm İNATLA girmeye devam ediyorum ve hala yeniliyorum.
takıma ihtiyacaın var

En İyi Cevap
3
Hocam riot gamesin oyunlarını yıllardır oynarım derecelide eğer sürekli kaybediyorsanız sizi kötü takıma atar. Bir süre ara verip tekrar girdiğinizde durum düzeliyor. Net bir şey değil ama tecrübem böyle :)

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Hocam riot gamesin oyunlarını yıllardır oynarım derecelide eğer sürekli kaybediyorsanız sizi kötü takıma atar. Bir süre ara verip tekrar girdiğinizde durum düzeliyor. Net bir şey değil ama tecrübem böyle :)
Kısacası MMR :)

En İyi Cevap
3

phxey41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
kerem
Ya kaç eldir kaaç eldir hep trol, afk, öylesine giren, askerden gelip giren, yeni sezona daha yeni giren vs vs kişiler çıkıyor ve bence vurma oranlarım da iyi değil ama takım hep bir sakat çıkıyor gold3 den gold 1 e kadar düştüm İNATLA girmeye devam ediyorum ve hala yeniliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya kaç eldir kaaç eldir hep trol, afk, öylesine giren, askerden gelip giren, yeni sezona daha yeni giren vs vs kişiler çıkıyor ve bence vurma oranlarım da iyi değil ama takım hep bir sakat çıkıyor gold3 den gold 1 e kadar düştüm İNATLA girmeye devam ediyorum ve hala yeniliyorum.
Üst üste 2el kaybettikten sonra girmeye devam edersen hem adam vuramazsın hemde daha fazla tilt olursun ve valorant da ayrıca lolde de farkettim günde 3 mac kazandıktan sonra kazaniyorum nasil olsa diye 4. El girince hep troll takim geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,023
Üyeler
165,917
Son üye
acabey01
Top Bottom