Genellikle ya mvp ya da 2. Oluyorum 12-17 den aşşagı vurmuyorum 40 vurup yenilmisligim de varBana da sürekli böyle oluyor ama takımı taşımakta önemli sürekli noob geldiğini iddia ediyorsan demek ki sürekli toptier çıkıyorsun ona göre oynaman lazım
çok yüksek rakamlar değil ki?12-17
takıma ihtiyacaın varSadece fotoğrafı bırakıyorum...
Ya kaç eldir kaaç eldir hep trol, afk, öylesine giren, askerden gelip giren, yeni sezona daha yeni giren vs vs kişiler çıkıyor ve bence vurma oranlarım da iyi değil ama takım hep bir sakat çıkıyor gold3 den gold 1 e kadar düştüm İNATLA girmeye devam ediyorum ve hala yeniliyorum.
Kısacası MMRHocam riot gamesin oyunlarını yıllardır oynarım derecelide eğer sürekli kaybediyorsanız sizi kötü takıma atar. Bir süre ara verip tekrar girdiğinizde durum düzeliyor. Net bir şey değil ama tecrübem böyle
Tam olarak mmr diyemem çünkü mmr oyuna girmedikçe düzelen bir şey değilKısacası MMR
Sadece fotoğrafı bırakıyorum...
Ya kaç eldir kaaç eldir hep trol, afk, öylesine giren, askerden gelip giren, yeni sezona daha yeni giren vs vs kişiler çıkıyor ve bence vurma oranlarım da iyi değil ama takım hep bir sakat çıkıyor gold3 den gold 1 e kadar düştüm İNATLA girmeye devam ediyorum ve hala yeniliyorum
Üst üste 2el kaybettikten sonra girmeye devam edersen hem adam vuramazsın hemde daha fazla tilt olursun ve valorant da ayrıca lolde de farkettim günde 3 mac kazandıktan sonra kazaniyorum nasil olsa diye 4. El girince hep troll takim geliyorSadece fotoğrafı bırakıyorum...
Ya kaç eldir kaaç eldir hep trol, afk, öylesine giren, askerden gelip giren, yeni sezona daha yeni giren vs vs kişiler çıkıyor ve bence vurma oranlarım da iyi değil ama takım hep bir sakat çıkıyor gold3 den gold 1 e kadar düştüm İNATLA girmeye devam ediyorum ve hala yeniliyorum.