Aykut D.
80+ Gold
Vsync fps oyunu oynanmaz.Vsync aç sistemi göremeyeceğin fps ler için boşuna zorlamaya gerek yok. Oyun kaymak gibi olur
Vsync fps oyunu oynanmaz.Vsync aç sistemi göremeyeceğin fps ler için boşuna zorlamaya gerek yok. Oyun kaymak gibi olur
oyun içinde 4.00-4.20 arası gidip geliyor dostumRam frekanslarını varsayılan al öyle dene birde islemcini görev yöneticisinden kontrol et çalışma frekans kaç ghz
Yorumun için teşekkürler fakat fps oyunlarında negatif etki yapıyor bu özellikVsync aç sistemi göremeyeceğin fps ler için boşuna zorlamaya gerek yok. Oyun kaymak gibi olur
bunları deneyip döneceğimDriverdan kaybaklı olabilir. ddu ile driverı sil, internetten araştır rx 6700 ile stabil çalışan driverı bul yükle.
Bunları yapmadan önce
şunları bi yap, bende bi kaç oyunda sıkıntı yaşıyordum bu ayarları kapatınca sorunumu çözmüştüm.
Bide vsync'le dene. Parayla değil ya sadece deneoyun içinde 4.00-4.20 arası gidip geliyor dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yorumun için teşekkürler fakat fps oyunlarında negatif etki yapıyor bu özellik
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunları deneyip döneceğim
razer deathaderv3 pro mouse ile ilgili oluyorsa eğer hz ni düşürdüğümde ne özelliği kalıcak bu mouseninmouse markası nedir mouse driveri varsa hzi düşürüp deneyin bazen bundan kaynakli olabiliyor
sonuçta yeni aldığım bir sistem mouse hz ni kaldırmaması çok garip geliyor banarazer deathaderv3 pro mouse ile ilgili oluyorsa eğer hz ni düşürdüğümde ne özelliği kalıcak bu mousenin
kaç hzde kullaniyorsun çok yüksek olunca işlemciye yük biniyor ve mouse cevirdiginde vs kasmalar oluyorrazer deathaderv3 pro mouse ile ilgili oluyorsa eğer hz ni düşürdüğümde ne özelliği kalıcak bu mousenin
1000kaç hzde kullaniyorsun çok yüksek olunca işlemciye yük biniyor ve mouse cevirdiginde vs kasmalar oluyor
hmm 1000de kasmamasi lazim ama bilemedim
1 saate arkadaşların yazdığını deneyip döneceğimhmm 1000de kasmamasi lazim ama bilemedim
Şimdi baktım brom kapalıymış hepsi zaten agalar diyorum ki acaba işlemcim baya zarar mı gördü yüksek sıcaklıklarda çalıştığı için bunu öğrenmemin bi yolu var mıHocam amd driverındaki ek özellikleri kapatıp deneyin(anti lag, super resolution vs.).
Bir tane benchmark programı bulup sonucunda aldığınız puanı internettekilerle karşılaştırabilirsiniz hocam.Şimdi baktım brom kapalıymış hepsi zaten agalar diyorum ki acaba işlemcim baya zarar mı gördü yüksek sıcaklıklarda çalıştığı için bunu öğrenmemin bi yolu var mı
2 gündür konunu takip ediyorum çözümü var mı diye. Buna 6700xt kartım ile yaşadım ve çözümü bulamadım.
Arkadaşlar beni daha iyi anlarsınız diye video çektim size zahmet bi bakar mısnız