İbrahim Özel
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 13
Öncelikle yaptığın suç. Şuan sen haksız durumdasın. Ses ve görüntü kaydı alırken karşı taraftan izin alınır. Elindeki kaydı yok et.
O kadarsa ciddi ciddi direk ver savcılığa.Hocam dediklerini atsam sizde sinirlenirsiniz böyle edepsize valorantın sayfasına attım onlar ilgilenmezse adliyeye gidicem
Fotoğraf varsa olur. Sonuçta oyun içi yazılan bir şey. Onda sorun olmaz. Verebilirsiniz.Fotoğrafta var hocam
Bir kişi hakarete uğramış ise veya tehdit edilmiş ise mahkeme delil olarak sayıyor ses kaydını.Hocam ses kaydı maalesef ki delil olarak gösterilemiyor diye biliyorum.
Ne yaptın sorabilirmiyim durduk yere kimse küfür etmez öyle eğer öncesinde bir olay olduysa uğraşma.Bugün valotant oynarkrn arkadaşımla bir anda senin anneni şöyle böyle annen şöyledir yok budur şudurdemeye başladılar ve bunun ses kaydını aldım
Sizce ben bunu savcılığa veriyim mi yoksa kalsın mı
Aşırı derecede ettiler online oyundan soğudum anlicanız
Ben mutelemedim dinlemeye devam ettim bakam bunlar devam edecek mi diyeBugün bana da aynısı oldu 3 arkadaş takıma geldiler durduk yere sövmeye başladılar ben de sırf onlara inat 8 el verdim rakibe spikeyi alıp kaçtım oyun boyunca derecesiz maçta neden söversin lan o***** ç***** ne kaybediyon sanki ayrıca zaten kötü oynamamışım 3 leşim yok yani illa adamı oyundan soğutacaksınız ben de reportlayıp muteledim.
Versen ne yazar? Boş ver bu işleri.Bugün valotant oynarkrn arkadaşımla bir anda senin anneni şöyle böyle annen şöyledir yok budur şudurdemeye başladılar ve bunun ses kaydını aldım
Sizce ben bunu savcılığa veriyim mi yoksa kalsın mı
Aşırı derecede ettiler online oyundan soğudum anlicanız
Arkadaşı küfür etmemiş arkadaşı ile oynarken başkaları küfür etmiş.Uğraşmaya değmez.
Arkadaşınmış zaten.
Barışırsınız zaten ileride ve yaptığı hatayı anlar.
Arkadaşının da pek büyük olduğunu sanmıyorum böyle bir olay büyük bir etki yaratabilir.
Hocam adamları arkalamak için bir yerde dutdum ve her roundu kazandırdım sonra bu adamakr etmeye başladı niye hep böyle yapıyon senin annen vs demeye başladılar bende hep aynı taktikle devam ettim hatta takım 2.dim--
Ne yaptın sorabilirmiyim durduk yere kimse küfür etmez öyle eğer öncesinde bir olay olduysa uğraşma.
Takma dostum boşver ya.Bugün bana da aynısı oldu 3 arkadaş takıma geldiler durduk yere sövmeye başladılar ben de sırf onlara inat 8 el verdim rakibe spikeyi alıp kaçtım oyun boyunca derecesiz maçta neden söversin lan o***** ç***** ne kaybediyon sanki ayrıca zaten kötü oynamamışım 3 leşim yok yani illa adamı oyundan soğutacaksınız ben de reportlayıp muteledim.