Neler Yeni

Valoya Yeni başlayan birisinin hesaba para yatırması

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
Pardon DC
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben akşam gidecm 1 2 tane desen Alicam sıkıldığım zamanda desenleri saticam uygunmudur gelen kasalarida priktirip pazarda saticam
Hocam Steam eşya satarken yanlış hatırlamıyorsam %15 kesinti yapıyordu. Kısa süreli al-sat mantıksız. Her şey CS2 çıkışına bağlı. Fiyatlar düşer mi artar mı bilemeyiz.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Eagle
Hocam Steam eşya satarken yanlış hatırlamıyorsam %15 kesinti yapıyordu. Kısa süreli al-sat mantıksız. Her şey CS2 çıkışına bağlı. Fiyatlar düşer mi artar mı bilemeyiz.
Hocam ozaman ben kasa satmam yani kasa hele bı çıksın ben zaten en ama en asıl amacım güzel desenlerle CS go oynamak ve de gelen kasaları satıp desen paralarını çıkartmaktı ama sonrada satarım gerekirse zararınada olur yeterki satılsın yani

Hocam ben vs pazarında silah deseni satan bir yer bulamadım ama.bana link atabilirmisin bı desene fiyatlarına bakmak istiyorumda

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Servet ünal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Servet
Instagram
Servet._.unal
Steam
1524131080
Discord
servetunal
Hocam ozaman ben kasa satmam yani kasa hele bı çıksın ben zaten en ama en asıl amacım güzel desenlerle CS go oynamak ve de gelen kasaları satıp desen paralarını çıkartmaktı ama sonrada satarım gerekirse zararınada olur yeterki satılsın yani

Hocam ben vs pazarında silah deseni satan bir yer bulamadım ama.bana link atabilirmisin bı desene fiyatlarına bakmak istiyorumda
Agalar valoda gece pazarı nasıl oluyor günl saatimi var

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII

Steam'e girince topluluk kısmı var orada pazar.

Agalar valoda gece pazarı nasıl oluyor günl saatimi var
Birkaç ayda bir geliyor birkaç gün duruyor sadexe gece değil sadece ismi öyle.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Eagle
Hocam bu fiyatlar ne güzel duran desen minimum 600. Tl

Hocam hiç girişmesem.dahami iyi ya ben 200 300 dur zannediyorum

Servet ünal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Servet
Instagram
Servet._.unal
Steam
1524131080
Discord
servetunal
  • Beğen

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Eagle
@Che_

Hocam bu video daki gibi yapsam nasıl olur

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
Reis nerden erişebiliyoruz gelince yada geldiğininden nasıl haberdar olurum
Oyunda düşünce maç sonu görünüyor veya envanter kısmında simge beliriyor.

@Che_

Hocam bu video daki gibi yapsam nasıl olur
Bynogame ile %55 komisyon ile kartına alabilirsin pek önermem çok fazla çünkü ben hesapta tutuyorum oyun alıyorum. İllaki karta atmak istersen diyelim ki skin ederi 1000 lira Bynogame ile karta Atsan %55 komisyonla 450 lira alırsın ama şunu da yapabilirsin:
Normsl biri sana 700TL gibi bir para atar sen Steam'den takas teklifi göndererek ona atabilirsin. Karta atmanın en mantıklısı bu

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
oynuyorsan eğer alabılırsın skinlerle oynamak ayrı eğlenceli oluyor ben bi vandal bi bıçak aldım keyfime bakıyorum

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Musa ÖZ

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Eagle
Oyunda düşünce maç sonu görünüyor veya envanter kısmında simge beliriyor.

Bynogame ile %55 komisyon ile kartına alabilirsin pek önermem çok fazla çünkü ben hesapta tutuyorum oyun alıyorum. İllaki karta atmak istersen diyelim ki skin ederi 1000 lira Bynogame ile karta Atsan %55 komisyonla 450 lira alırsın ama şunu da yapabilirsin:
Normsl biri sana 700TL gibi bir para atar sen Steam'den takas teklifi göndererek ona atabilirsin. Karta atmanın en mantıklısı bu
Hocam daha da açıklayabilirmisiniz anladım 55 komisyon alıyor ama başka bir kişiyle yapabiliyormusuz ya onu bı aciklayabilirmisiniz

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
Hocam daha da açıklayabilirmisiniz anladım 55 komisyon alıyor ama başka bir kişiyle yapabiliyormusuz ya onu bı aciklayabilirmisiniz
Başka kişiyle yapmadan kastım kurumsal firma değil. Normal Steam'deki birine takas teklifi atacaksın (sadece nakit para için yazacam) o kabul edecek. O da senin banka/kredi kartına anlaştığını ücrette atacak. Forumda bunu yapan kişiler var genelde %25-30 daha ucuza alıyorlar. %55'e kıyasla çok daha iyi.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ya hangi oyun olursa olsun 5000 yatırılmaz ya yine bir kısmı kalsın sende

Top Bottom