Neler Yeni

Valoya Yeni başlayan birisinin hesaba para yatırması

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Eagle
Oyunu bırakmamın sebebi oyunda aşırı fazla toxic var sunucu değişse bile aynı durum. Tüm veletler toplanmış insan pick Jett kitleyip 5 kill alıyor. Yüzlerce maç oynadım düzgün takım %5-10 gelmiştir. Neredeyse hiç düellosu oynamadım full takıma destek için oynadım +20 kill aldım hep kaybediyoruz. Düzgün bir anti hile sistemi de yok. Full toxic oyuncular. Brimstone ile 46 kill aldığım maçta bile 11-13 kaybettik
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasa oynadıkça düşüyor. Her Çarşamba yenileniyor droplar haftada 2 eşya düşürme halkın oluyor. Seviye atlayınca anında düşüyor kasaları açma sat ya da beklet sat ben bekletiyorum. Kasaları açarsan çok zarara girersin ve kumar olduğundan haram.
Nasıl haram ya kasa açmak

Hocam ben bı konu açtım CS adına bı bakarmisiniz orda aklımdaki soruları hep sordum

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Nasıl haram ya kasa açmak
Hocam ya batıyorsun ya kazanıyorsun kumarı kasalı hâli. Cs'de kapsül açmıştım daha sonra aklıma geldi saldım. Ama kasa alıp bekletirsen mesela yatrık oluyor sadece altın almak gibi.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Eagle
Hocam ya batıyorsun ya kazanıyorsun kumarı kasalı hâli. Cs'de kapsül açmıştım daha sonra aklıma geldi saldım. Ama kasa alıp bekletirsen mesela yatrık oluyor sadece altın almak gibi.
Hocam son konuma bakın ve de bence bu haram değil gibi şans işi işter batıyorsun ister çıkıyorsun

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Hocam son konuma bakın ve de bence bu haram değil gibi şans işi işter batıyorsun ister çıkıyorsun
Hocam kumardan ne farkı var? Kumarda da ya kazanırsın ya kaybedersin

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
kardeşim zevk aldığın şeylere para harcayabilirsin(oyun olsun bilgisayar olsun telefon sigara alkol kıyafet neyden zevk alıyorsan ona parca) bir yandan altın da alıp paranı biriktirmeye bak burdaki yorumların coğu boş geldi bana

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Hocam peki hesap alsam nasıl olur
Seçkinli cs hesabı diyorsan hiç bulaşma hocam o kadar saat uğraşıp hesabın gidebilir veya çalıntı hesap verebilirler. 300 lira cs seçkin için hiçbir şey bu arada çok kolay parayı katlayabilirsin her hafta düzenli 3-4 saat oyna.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Eagle
Seçkinli cs hesabı diyorsan hiç bulaşma hocam o kadar saat uğraşıp hesabın gidebilir veya çalıntı hesap verebilirler. 300 lira cs seçkin için hiçbir şey bu arada çok kolay parayı katlayabilirsin her hafta düzenli 3-4 saat oyna.
Seçkin ney

Hocam ben hiç bilmiyorum bu CS işini ya

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Seçkin ney

Hocam ben hiç bilmiyorum bu CS işini ya
CS normalde ücretsiz. Ücretsiz olunca karşına çok fazla hile çıkıyor ve kasa, grafitti vs hiçbir şey düşmüyor. Seviye vs yok. Seçkin paralı olduğundan hile yok denecek kadar az ve kasa, grafitti vs düşüyor bunları istersen satabilirsin. Ayrıca seviyen de yükseliyor. Her yıl 40 seviyeye kadar gelirsen o yılın rozetini de kazanabiliyorsun. Eskiden seçkin olmadan seviye atlama vardı 21 seviye olunca seçkin olabiliyordun ama kalktı.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Eagle
CS normalde ücretsiz. Ücretsiz olunca karşına çok fazla hile çıkıyor ve kasa, grafitti vs hiçbir şey düşmüyor. Seviye vs yok. Seçkin paralı olduğundan hile yok denecek kadar az ve kasa, grafitti vs düşüyor bunları istersen satabilirsin. Ayrıca seviyen de yükseliyor. Her yıl 40 seviyeye kadar gelirsen o yılın rozetini de kazanabiliyorsun. Eskiden seçkin olmadan seviye atlama vardı 21 seviye olunca seçkin olabiliyordun ama kalktı.
Hocam df kullaniyirmusunuz

• Beğen

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Eagle
O ne bilmiyorum.
Pardon DC

Hocam ben akşam gidecm 1 2 tane desen Alicam sıkıldığım zamanda desenleri saticam uygunmudur gelen kasalarida priktirip pazarda saticam

• Beğen

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
Uzun bir süre valorant oynamış ciddi kasıp bırakmış biri olarak aldığım tüm desenlere verdiğim paraya pişmanım hepsiye hatay usulü soslu döner yeseydim keşke.. boşver verme para hocam el başında iste birinden atsın sana paran cebinde kalıversin

Top Bottom