Neler Yeni

Valoya Yeni başlayan birisinin hesaba para yatırması

ReyMysterio619

80+ Bronze
Hocam aklımda motor filan yok direk Mercedes var aklımda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam hani biz Su tesisatçısıyiz günlük 2.5 3 k fln kazanıyoruzda ben asıl parayı usta olunca Alicam için şimdi parayı biriktirmekden çok içimde harcama isteği var
Hocam harcayın da valoya skin alıp değil. Steamden oyun alıp harcayın. Arabaları seviyorum dediniz forza alın. Çok daha mantıklı. Bak ciddi konuşayım ben de 1.5 sene önce başladığımda ilk 4 ay çok güzeldi sonra arkadaşlarım rekabetçi girmeye başladı ben de rekabet sevmiyorum diye girmedim. Derecesiz daha zevkli geliyor diye. Arkadaşlarım şuan plat 3 ben de altın 3üm (sonradan kastım ufak) onların şuan oyun zevki kalmadı. Sürekli başka oyun oynuyoruz.

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Arkadaşla selamlar ben valoya Yeni başladım ve 18 levelim oyun gayet güzel hoşuma gitti oynamak istiyorum ama sade desenler hiç hoşuma gitmiyor sizce para yatırıyımmı mesela bugün marketimde asıl karambit var ama 3350vp çok pahalı gibi bir desen için dünde delipoop Vandal gelmişti 2550vp onu almamıştım sizce yatırıyımmı

Not: babamın yanında meslek öğrenmek için çalıyorum aylık gelirim 5k ama dediğim gibi zaten ailemle kalıyorum bana yetiyor 5k sizce yatırayimmi yoksa altın fln mi aliyim
En sevdiğin silahın skinini al yeter bende mesala yağmacı vandal ile rgx kelebek var bana yetiyor daha da skin almıyorum bu dediklerimi yaptıktan sonra altına yatır ben 5 altını 5000'e almıştım şuan 8000 TL

SynaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Caner Sürdem
Dostum tamamen keyfi, görsel zevk. Oyun oynarken görsele özen vereceksen yatırabilirsin.
Buraya yatırmadığın parayı yarın öbür gün bir lunaparka giderekte yiyebilirsin. Bence aynı şey tamamen nerden zevk almak istediğine bağlı.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Eagle
Arkadaşlar şöyle bir şey de var ben küçük bir ilçedeyim yani lunapark gibi yer yok para yiyebileceğimiz

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Yani şu yönden burda eyleme eğim yer yok para cebime kalıyor ama evde de çok sıkılıyorum ayriyeten fazla harcamiyacagim Max 1.5 2k
Her silaha bir suru skin almadigin surece bence problem yok. Ama ben olsam CS:GO oynarim. Hem onun skin pazari cok daha saglikli.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Eagle
Her silaha bir suru skin almadigin surece bence problem yok. Ama ben olsam CS:GO oynarim. Hem onun skin pazari cok daha saglikli.
Hocam oyunu sevmiyorum grafikler çok kötü

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hocam oyunu sevmiyorum grafikler çok kötü
CS2 geliyor hocam. Su tip oluyor oyun
overpass_toilets_s2.jpg

overpass_back_long_s2.jpg

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Musa ÖZ
Hocam tamamda o bıçağa 300 TL verdim sonra canım Vandal ve phontuma istiyor başkada bir şey almam ama oylekyke. Bile 1.5k oluyor
Siz bilirsiniz hocam. Ben zamanında yağmacı vandal ve asil baltayı gece pazarından ucuza aldım. O gün bugündür başka skin istemedi canım. En kötü pass alır diğer silahlara da skin alırım.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Eagle
Siz bilirsiniz hocam. Ben zamanında yağmacı vandal ve asil baltayı gece pazarından ucuza aldım. O gün bugündür başka skin istemedi canım. En kötü pass alır diğer silahlara da skin alırım.
Gece pazarı ne

Top Bottom