Neler Yeni

Valoya Yeni başlayan birisinin hesaba para yatırması

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Arkadaşla selamlar ben valoya Yeni başladım ve 18 levelim oyun gayet güzel hoşuma gitti oynamak istiyorum ama sade desenler hiç hoşuma gitmiyor sizce para yatırıyımmı mesela bugün marketimde asıl karambit var ama 3350vp çok pahalı gibi bir desen için dünde delipoop Vandal gelmişti 2550vp onu almamıştım sizce yatırıyımmı

Not: babamın yanında meslek öğrenmek için çalıyorum aylık gelirim 5k ama dediğim gibi zaten ailemle kalıyorum bana yetiyor 5k sizce yatırayimmi yoksa altın fln mi aliyim
Çöp kitlesi var oyunun hesabı dizdikten sonra yarı yarıya zarar edersin en az pişman olursan cs ye at parayı katla direk .d

SadeceSeyf

80+ Gold
Arkadaşla selamlar ben valoya Yeni başladım ve 18 levelim oyun gayet güzel hoşuma gitti oynamak istiyorum ama sade desenler hiç hoşuma gitmiyor sizce para yatırıyımmı mesela bugün marketimde asıl karambit var ama 3350vp çok pahalı gibi bir desen için dünde delipoop Vandal gelmişti 2550vp onu almamıştım sizce yatırıyımmı

Not: babamın yanında meslek öğrenmek için çalıyorum aylık gelirim 5k ama dediğim gibi zaten ailemle kalıyorum bana yetiyor 5k sizce yatırayimmi yoksa altın fln mi aliyim
Ben olsam almam hesabına 5k para yatırdım keşke atmasaydim. He tek bir skinden pişman değilim oda champion Vandal. Phantom Vandal. Champion olan takımları alır herisinin yüzüne bakmazdim şahsen. Bu ayın sonunda yine bir champion geliyor bakalım

mustafabayrak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
mustafa bayrak

bence skın alma parana yazık bendede cok var ama pısman oldum almaya degmez bence eger aım iyiyse adamları kafadan vurabılıyosan al ama fazla abartma

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Eagle
Arkadaşlar bı Vandal sprace phantom ve de okursa bir nisanci ve de bir bıçak desen kafi okurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:

5 6 tane desen yani kafi okurmu 6.300=1800 tl

ReyMysterio619

80+ Bronze
Arkadaşlar bı Vandal sprace phantom ve de okursa bir nisanci ve de bir bıçak desen kafi okurmu
Eğer üst elolara çıkmak istiyorsan ileride kesinlikle Vandal oynayacaksın. Phantom almana gerek bile yok. Nişancı için de battle pass silahları yeter

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
kerem erikci
1 2 sene sonra oynamayacağın bir oyun için pek değmez ama yatıracağın zaten 200 300 TL. Ben elime geçen her parayı altına yatırıyorum öneririm.
hocam şu cevabınızın altında sisteminiz yaziyor onu nasıl yapıyorsunuz

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Yani şu yönden burda eyleme eğim yer yok para cebime kalıyor ama evde de çok sıkılıyorum ayriyeten fazla harcamiyacagim Max 1.5 2k
Çok harcamak istiyorsan bana atabilirsin :D

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Eagle
Eğer üst elolara çıkmak istiyorsan ileride kesinlikle Vandal oynayacaksın. Phantom almana gerek bile yok. Nişancı için de battle pass silahları yeter
Yani bana 3 4 desen kafi
Mesaj otomatik birleştirildi:

E ozaman ben akşam asıl karambiti alıyorum 3550vp ye

BayZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Ziya Yılmaz
Hazır dizili hesap al

equionx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ahmet küçük
Dostum ileriye dönük düşün altın al işini görürsün altın yükseliyor volaya para basmaya gerek yok oyunu bıraktıktan sonra parayı geri alamiyon malesef

Top Bottom