kolonya 80+ Gold Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 9,774 En İyi Cevap 2 7 Haziran 2021 #1 Bilen bilir ben Valve'nin çoğu oyununu oynayan birisiyim. Ama Valve şirketinin her oyunundan çıkınca mavi ekran yiyorum. Warband Ve MC'de olmuyor bu. OpenGL ile alakalı olabilir mi? @Vesemir
Bilen bilir ben Valve'nin çoğu oyununu oynayan birisiyim. Ama Valve şirketinin her oyunundan çıkınca mavi ekran yiyorum. Warband Ve MC'de olmuyor bu. OpenGL ile alakalı olabilir mi? @Vesemir
Türk DRK 80+ Bronze Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1,088 Dahası Reaksiyon skoru 928 Konum Ejderhanın midesindeki berilyum madeni İsim Türk DRK İlgilendiği Kategoriler Undertale,evcil hayvanlar, film, dizi, oyun 7 Haziran 2021 #2 HL 3 ün çıkış haberini veriyorlar sana Şaka bir yana çok oynadığın için olabilir
kolonya 80+ Gold Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 9,774 En İyi Cevap 2 7 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Türk DRK yazmış: HL 3 ün çıkış haberini veriyorlar sana Şaka bir yana çok oynadığın için olabilir Devamı için tıklayın... İlk aldığım Sıralarda Warbandı da çok oynuyordum ama vermiyordu. Günde 5 saat falan oynuyorum.
Türk DRK yazmış: HL 3 ün çıkış haberini veriyorlar sana Şaka bir yana çok oynadığın için olabilir Devamı için tıklayın... İlk aldığım Sıralarda Warbandı da çok oynuyordum ama vermiyordu. Günde 5 saat falan oynuyorum.
Mojo jojo 80+ Silver Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 4,936 7 Haziran 2021 #4 Türk DRK yazmış: HL 3 ün çıkış haberini veriyorlar sana Şaka bir yana çok oynadığın için olabilir Devamı için tıklayın... Çok oynama ile alakalı değildir. Bir oyuna sarınca az aralar ile bayağı oynarım, hiç olmadı mavi ekran durumu.
Türk DRK yazmış: HL 3 ün çıkış haberini veriyorlar sana Şaka bir yana çok oynadığın için olabilir Devamı için tıklayın... Çok oynama ile alakalı değildir. Bir oyuna sarınca az aralar ile bayağı oynarım, hiç olmadı mavi ekran durumu.
Just 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 300 Dahası Reaksiyon skoru 164 Konum Türkiye İsim Veysel Discord Jvst#3777 7 Haziran 2021 #5 13 saat csgo oynadığımı hatırlarım. Çok oynamakla yakından uzaktan alakası yok.