Neler Yeni

Vanguard Kurulamıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Emirhan
maxresdefault.jpg
ne yaptıysam olmadı Vmware sanal makineme valorant indirdim ama şu vanguard kurulurken yarıya kadar geliyor ve bu hatayı veriyor ne bi hata kodu nede bir geri bildirim kuramıyoruz diyo okadar uyumluluk modu win8 windows 10 yüklü her şey güncel bunu çözümü yokmu

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
berkay enes demir
antivirüs ? programı olabilir

Wikon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Wikon
Steam
naumia
Discord
Redingoo#0558
VALORANT'ı sanal makineye kurmak saçma zaten. Sanal makine server olarak algıladığı için vanguard hata verir, hile içinde oluşturulmuş çözümdür bu.

MertYurtu

80+
VALORANT'ı sanal makineye kurmak saçma zaten. Sanal makine server olarak algıladığı için vanguard hata verir, hile içinde oluşturulmuş çözümdür bu.
Aynen valorantı sanal makineye kuramazsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hile için oluşturuduğu çözüme bak ben sanal makinemden oynamak istiyim beni blocklasın aimbotlar espler oyunda kol gezsin trajikomik

Wikon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Wikon
Steam
naumia
Discord
Redingoo#0558
hile için oluşturuduğu çözüme bak ben sanal makinemden oynamak istiyim beni blocklasın aimbotlar espler oyunda kol gezsin trajikomik
Bunu demek biraz bilinçsizlik, sanal makine üzerinden bilgisayarı 2 yük daha fazla bindirirsin.

kennyR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntülene yaptıysam olmadı Vmware sanal makineme valorant indirdim ama şu vanguard kurulurken yarıya kadar geliyor ve bu hatayı veriyor ne bi hata kodu nede bir geri bildirim kuramıyoruz diyo okadar uyumluluk modu win8 windows 10 yüklü her şey güncel bunu çözümü yokmu
Sanal Makineye kurmadaki amacı anlamadım ben tam olarak . Birde yüklemenize izin vermiyor olabilir. Vanguardın desteği olmayabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,067
Üyeler
168,379
Son üye
Furkan Emre Saygın
Top Bottom