Xpertronic
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 819
arkadaşlar bütçe 600-700 e kadar fiyat performans en uygun ne alabilirim bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
Hocam yazın başında dijitsu vn04 aldım tam bir canavar 550 tl mi ne vermiştim sanayi tipi 3. ayara alıyorsun sonra sahra çölünde üşüyorsun. Daha iyisi varmı bilmiyorum ama ben o zaman baya araştırmıştım en iyi seçenek buydu.arkadaşlar bütçe 600-700 e kadar fiyat performans en uygun ne alabilirim bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
https://www.akakce.com/vantilator/e...MI8-3I-PfZ-QIVkJBoCR2B9QFGEAAYAiAAEgIJzPD_BwE bumu ürün?Hocam yazın başında dijitsu vn04 aldım tam bir canavar 550 TL mi ne vermiştim sanayi tipi 3. ayara alıyorsun sonra sahra çölünde üşüyorsun. Daha iyisi varmı bilmiyorum ama ben o zaman baya araştırmıştım en iyi seçenek buydu.
sanayi tipi derken normal evde kullanabilirim değil mi bu sanayi tipi modellerde farklı elektirik türümü lazımdı öyle diye hatırlıyorum daEvet.
Yok hocam ürünü ben evde kullanıyorum fişe takınca çalışıyor ekstra bir şey yapmadım. Şimdilik hala bir sorun da çıkarmadı babamın malı gibi överim ürünü yazın kurtardı beni.sanayi tipi derken normal evde kullanabilirim değil mi bu sanayi tipi modellerde farklı elektirik türümü lazımdı öyle diye hatırlıyorum da