Sessiz Vantilatör Önerisi

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
13,407
Odamda götüme sucuk koysalar pişecek artık hava çok sıcak. Sadece otururken ve arada yatarken açmak için SESSİZ, kumandası veya telefondan vs kontrol edilebilecek ucuz yollu vantilatör arıyom. Fiyatlarını , ne gibi farklarını olduğunu hiç bilmediğim için bütçe hakkında da bir şey diyemiyorum.

Odamda götüme sucuk koysalar pişecek artık hava çok sıcak. Sadece otururken ve arada yatarken açmak için SESSİZ, kumandası veya telefondan vs kontrol edilebilecek ucuz yollu vantilatör arıyom. Fiyatlarını , ne gibi farklarını olduğunu hiç bilmediğim için bütçe hakkında da bir şey diyemiyorum.
sesiz vantirator yok btw

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
ses konusunda bir şey diyemem ama https://www.trendyol.com/kiwi/sessi...1-p-835438596?boutiqueId=61&merchantId=106327 bunlar gece yatarken güzel iş görüyor arkadaşımda vardı rahat rahat uyudum vallaha

• Beğen
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
sessiz falan değilde 800-900 tl bandında önerebileceğiniz fp vantilatör var mıdır?

Geçen sene aldım çok sessiz fan;

Hem de 0'dan 100 e hızını uygulamadan ayarlama var.
Babamgil 1200'e iş yerine Kumtel almışlar.
Hem 1 de bile çok sesli ve çok üflüyor dedi.
Evdeki xiaomiyi çalıp götürdü sabah.
Başka kullanmadım çıkabilirsin kesinlikle Xiaomi.
2.elden falanda alabilirsin.

• Beğen
  • Beğen
mobil klima al

• Beğen
Ekran görüntüsü 2026-07-19 002842.webp
Ben bunu almıştım biraz sesli çalışıyor AC motor dezavantajı var o yüzden iadeye gitti. 4500TL'ye gelmişti.
Aynı fiyata yorumlara bakarak bunu aldım ama daha gelmedi cmt-pzr araya girdiği için.. baya övgü dolu yorumları var bakacağım.
Ekran görüntüsü 2026-07-19 002713.webp
Hassas ve sessiz soğutması şu zamana kadar bu ön plana çıktı. Komşudan rica ettik şuan bu var. Sessiz baya ama salon vs büyük odalarda performansı bekleneni vermeyebilir genellikle bebek odası veya normal odalar için oldukça iyi performansı var ve sessiz harbiden pc sıvı soğutma fanları sesi daha duyulur yani :)
Ekran görüntüsü 2026-07-19 003137.webp

Son düzenleme:
  • Beğen
Ben odada şunu kullanıyorum. Sessiz diyemem, en düşük ayarında kulaklık falan takılıyken duyulmuyor. Zaten uzak bir yere koyman gerekiyor sabit olduğundan, yakına koyarsan net çarpıyor. Fiyatı da uygun bence.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sessiz falan değilde 800-900 tl bandında önerebileceğiniz fp vantilatör var mıdır?
Çıkarsan yukarıdaki ürün, çıkamazsan da bayağı yeni ürün gelmiş risk almak senin elinde. Önceden şunu kullanıyordum, bunlar da iş görüyor. Ama sabit bir yeri soğutuyor.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,227,033
Üyeler
199,270
Son üye
MuratCvk

Geri