Perfectshot06
Moderatör
Dahası
Söz konusu Galatasaray lehine bir hataysa açıklarlar. Alanya maçının var kayıtlarını da merakla bekliyoruz.Keşke galatasaray alanya maçıda açıklansaydı doğru ama geç verilmiş bir karar
Öyle bakacak olursak Batshuayi'nin kırmızı kartına da bakalım. Bu olay diğer yanlış kararlardan farklı. Hiç kimseye ne olduğu söylenmeden iptal edildi.Keşke galatasaray alanya maçıda açıklansaydı doğru ama geç verilmiş bir karar
Robin yalçının Nellsonu ittirerek ofsayttan kendini kurtardığını (ittirmese ofsaytta kalacak) düşünerek iptal etmişler. Aslında Galatasaray maçındaki olayda art niyetli bir durum yok gibi farklı bir bakış açısıyla hatalı karar verilmiş o baskıda. Ama Beşiktaş maçındaki hata bariz göz göre göre yapılmış bir hataGalatasaray maçındaki muhabbeti tam anlayamadım. Golü neyden dolayı iptal ettiler?
Bir de arkada niye Whatsapp açık VAR ekibinin
Nellson'u ittirdiği için bence de ofsayt sayılabilir robin yalçın gri pozisyonu amma abarttılar abi söz konusu Galatasaray olunca hepsi adalet meleği. Sosoya faul yapıp golleri sayılınca ağlama emojisi paylaşırlar ama...Zaten ofsayt
Sadece ayak değil omuzundan çizilen çizgide ofsayt olmuyor. Gol iptali yanlış. Oradaki hakem de diyor :Zaten ofsayt
Arar sorarsın dostum bilmiyorumSadece ayak değil omuzundan çizilen çizgide ofsayt olmuyor. Oradaki hakem de diyor :
Nelsonun omzu çizgide ama ofsayt.
Var ekibi neden çizmemiş acaba ?
klasikGalatasaray olunca hepsi adalet meleği.
Ofsayt olsaydı zaten hakemliğine son vermezlerdi. Tartışmasız hatalı karar. Geçmiş maç yapacak bir şey yok. Keşke o an Var ekibi çizseydi de sadece yanlış karar denseydi. Bu kadar olay olmazdı. Belirsizlik olunca olay büyüdü.Arar sorarsın dostum bilmiyorum
Aleyimize hata yapılınca açıklama yok Antalya,Giresunspor,Trabzonspor,Alanyaspor Ve kayserispor bunlar aklıma gelenler lehimize hata yapılınca anca o zaman açıklanıyorÖyle bakacak olursak Batshuayi'nin kırmızı kartına da bakalım. Bu olay diğer yanlış kararlardan farklı. Hiç kimseye ne olduğu söylenmeden iptal edildi.