Neler Yeni

Varta SuperLife AAA 60'lı Paket 133.50 TL

Strangersupuk

80+ Bronze
Sürekli 4 veya 8'li pil alan birisi olarak söylüyorum gerçekten bir zaman sonra çok masraflı oluyor.
Kablosuz mouse veya klavye kullanıyorsanız almayı düşünebilirsiniz Varta pilleri oldukça kaliteli.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıcak Fırsatlık olmayabilir ancak Kasım 2022'de 142TL olarak konu açılmış.

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Abdullah
Sürekli 4 veya 8'li pil alan birisi olarak söylüyorum gerçekten bir zaman sonra çok masraflı oluyor.
Kablosuz mouse veya klavye kullanıyorsanız almayı düşünebilirsiniz Varta pilleri oldukça kaliteli.

Şarjlı pil al

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,846
İsim
Orkun

Strangersupuk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır bu linkteki şarj edilemiyor.

şarjlı pil alırsam kablosuz cihazlarım şarj edilemediğinden ayrı şarj cihazı almam gerekecek. kullandıkça atmak bana daha mantıklı geldi.

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Abdullah

şarjlı pil alırsam kablosuz cihazlarım şarj edilemediğinden ayrı şarj cihazı almam gerekecek. kullandıkça atmak bana daha mantıklı geldi.
Xbox kolu için almıştım ben. Bence parasını çıkarmıştır. 2. El alabilirsin jelatininde Duracell almıştım 1 sene önce 80 TL ye. pilleriyle. Doğayı da düşünürsek daha mantıklı

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
halil
bende hyperbasilisk var mouse kablosuz bluethootla takılmalar oluyor tplink ile
2.4 ise pili eritiyo sizce almam mantıklı mı şarjlı pil
Xbox kolu için almıştım ben. Bence parasını çıkarmıştır. 2. El alabilirsin jelatininde Duracell almıştım 1 sene önce 80 TL ye. pilleriyle. Doğayı da düşünürsek daha mantıklı

Şarjlı pil al

Strangersupuk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende hyperbasilisk var mouse kablosuz bluethootla takılmalar oluyor tplink ile
2.4 ise pili eritiyo sizce almam mantıklı mı şarjlı pil
Bluetooth adaptör ile kullanıyorsan ondan kaynaklı olabilir pek bilgim yok.

Farklı marka adaptör ile aynı mouse'u kullanan kullanıcılara sorabilirsin veya konu açabilirsin.

Ben oldukça fazla kablosuz cihaz kullandığım için hepsini devamlı şarj etmek ve ayrı bir şarj cihazı masrafına girmek istemiyorum, şarjlı pillerin de fiyatları normal pillere göre fazla oluyor tabii ki.

Ancak Her ne olursa olsun karar sizin ve kendi kullanımınıza bağlı, ben kendimden örnek verdim.

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
halil

Farklı marka adaptör ile aynı mouse'u kullanan kullanıcılara sorabilirsin veya konu açabilirsin.

Ben oldukça fazla kablosuz cihaz kullandığım için hepsini devamlı şarj etmek ve ayrı bir şarj cihazı masrafına girmek istemiyorum, şarjlı pillerin de fiyatları normal pillere göre fazla oluyor tabii ki.

Ancak Her ne olursa olsun karar sizin ve kendi kullanımınıza bağlı, ben kendimden örnek verdim.
adaptörle kullanıyom ben

sen şarjlı pil mi kullanıyon yani

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,135
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Çinki karbon pil bunlar beş para etmez. Hiç olmadı alkaline alın en kötü 2 katı daha uzun ömürlü olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,568
Üyeler
163,190
Son üye
sdabfl
Top Bottom