Vartayi araştir 1 duracelldir 2 vartadır ikiside alman malı ve bu pili kullanmadigina o kadar eminim ki.Almayınn. Kaliteli falan değil ucuz diye aldım duracelle 4 ay giden mouse bunu takınca 3 günde bitti şaka gibi. Mousedan bahsediyorum. Gamepadte de aynı durum. 10 tane duracell al bu fiyata daha uzun ömürlü olur.
Sen nasıl kaliteli dedin diye övmüş olmuyorsan ben kaliteli değil dedim diye kötülemiş olmuyorum tecrübemi anlatıyorum. 1-2 ay önce 10lu aldım hiç beğenmedim atık pil kutusuna atıp geçtim.Vartayi araştir 1 duracelldir 2 vartadır ikiside alman malı ve bu pili kullanmadigina o kadar eminim ki.
3. Aydan gidiyor kablosuz mousem bilgin olsun marka kötülemek adet olmuş sizde
Çinko karbon pil bunlar alkaline bile değil. Hatta bu pillerin ciddi bir kısmı sahte çıkıyor..Vartayi araştir 1 duracelldir 2 vartadır ikiside alman malı ve bu pili kullanmadigina o kadar eminim ki.
3. Aydan gidiyor kablosuz mousem bilgin olsun marka kötülemek adet olmuş sizde
xbox gamepade şarjlı pil takınca ve kablo ile pcye bağlayınca şarj ediyor mu?Şarj cihazı almak şart mı?Bende 2 tane şarj aleti var birini yıllar önce Çin'den almıştım. Diğeri de GP'nin kendi şarj aleti. GP olan yavaş ama iş görüyor.
Piller ise bu: https://www.amazon.com.tr/dp/B07BFC...333&creativeASIN=B07BFCZ5SW&linkCode=asn&th=1
Hayır şarjlı pili şarj etmiyor. Kitleri kablo ile şarj ediyor.xbox gamepade şarjlı pil takınca ve kablo ile pcye bağlayınca şarj ediyor mu?Şarj cihazı almak şart mı?
Yok etmiyor maalesef, en çok eleştirilen yönü o zaten yıllardırxbox gamepade şarjlı pil takınca ve kablo ile pcye bağlayınca şarj ediyor mu?Şarj cihazı almak şart mı?
Teşekkurler dedıgınız sarj aletınıde alayımYok etmiyor maalesef, en çok eleştirilen yönü o zaten yıllardır