Böyle oynayanlar için sıkıntı olmaz hocamL masa efffssaane duruyor ama 50 santim ne kardeşim. Masaya kendimizi yakınlaştırsak dizlerimiz duvara değer. Bıraktım monitör, ekipman sığdırmayı. Dizler duvara değecek kadar kısa.
Böyle oynayanlar için sıkıntı olmaz hocamL masa efffssaane duruyor ama 50 santim ne kardeşim. Masaya kendimizi yakınlaştırsak dizlerimiz duvara değer. Bıraktım monitör, ekipman sığdırmayı. Dizler duvara değecek kadar kısa.
Fiyatı ne kadardı acaba bakamadım stockta bitmiş fiyatını merak ettiminanılmaz. bu fiyata hiç bir yerde L masa görmedim premium duruyor ama tabi görmeden bilemeyiz
Yok hocam lg24gn650 koydum çok rahat kesinlikle düşünüldüğü gibi değil steelseriesin xxl mousepadi sığıyor üstüne yer kalıyorL masa efffssaane duruyor ama 50 santim ne kardeşim. Masaya kendimizi yakınlaştırsak dizlerimiz duvara değer. Bıraktım monitör, ekipman sığdırmayı. Dizler duvara değecek kadar kısa.
2291 hocamFiyatı ne kadardı acaba bakamadım stockta bitmiş fiyatını merak ettim
Yok hocam lg24gn650 koydum çok rahat kesinlikle düşünüldüğü gibi değil steelseriesin xxl mousepadi sığıyor üstüne yer kalıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
2291 hocam
2300 TL idiFiyatı ne kadardı acaba bakamadım stockta bitmiş fiyatını merak ettim
Benim eski masa 75 cm falandı hiç aramadım eskisini rahat olun hocam2300 TL idi
Bence de 50 CM aşırı düşük değil ama 70 üstü kullanan varsa sorun yaşayabilir, ben 60 dan geçeceğim masamı satıp.