Neler Yeni

Vatan 2 üründen 1'ini iptal etme

zsyredia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Bulut Aydın
Merhaba dostlar,

Vatandan 2 adet ram aldım. Dual kit değil. Ayrı ayrı 2 adet. ( 2 tane 1x8 Ram )

Sipariş onaylandı. Ups kargoya verildi. Yakında elime geçeçek. Lakin benim bunlardan birini iade etmem gerekiyor.
1'ini alıp 1'ini iade etmem mümkün mü? İade etsem para tarafıma ne zaman ulaşır? İkisinide aynı anda aldım ve ikiside aynı kargo paketinde gelecek arkadaşlar.

yerturkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Kadir Yertürk
Mümkün hocam, para iadesi için sanırım genelde 21 iş günü diyorlar(emin değilim) ama 2 hafta içinde yatar diye düşünüyorum.
edit;;
İade koşullarında belirtilen şartlara uygun taleplerinizde; ilgili ürün Vatan Bilgisayar'a ulaştığı andan itibaren on (10) gün içerisinde ürün bedeli alışveriş yaptığınız hesaba iade edilecektir.

Vatan'da yazan bilgi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Muhammed Emin Ocak
Mümkün hocam, para iadesi için sanırım genelde 21 iş günü diyorlar(emin değilim) ama 2 hafta içinde yatar diye düşünüyorum.
Benim bildiğim kullandığı ödeme yöntemine göre süre değişiyor ama Vatan'ın iadeyi onaylama süresi vs. de var.

yerturkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Kadir Yertürk
Benim bildiğim kullandığı ödeme yöntemine göre süre değişiyor ama Vatan'ın iadeyi onaylama süresi vs. de var.
Tekrardan Vatan'a 2 günde ulaşsa,2 günde de onay süresi olsa 14 gün sürer dediğim gibi oluyor ortalama

zsyredia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Bulut Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tekrardan Vatan'a 2 günde ulaşsa,2 günde de onay süresi olsa 14 gün sürer dediğim gibi oluyor ortalama
Yalnız ben vatandan ayın 16'sında sipariş verdim. Hala gelmedi. Ayın 24'ünde tahmini diyor. Bu ne zaman vatana geri gider ki.

Mert

80+ Silver
Paketten bir taneyi aldıktan sonra diğer ürün için iade kaydı açılacak, problem olmaz.

yerturkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Kadir Yertürk
Yalnız ben vatandan ayın 16'sında sipariş verdim. Hala gelmedi. Ayın 24'ünde tahmini diyor. Bu ne zaman vatana geri gider ki.
Hocam kargo geliş süresi hakkında bir şey diyemem,en son Vatan'dan monitör almıştım 3 gün içinde elime ulaştı. Ölü piksel vardı, değişim süreci, kargo iadesi,tekrar gelişi ortalama 1 hafta sürdü bana.

zsyredia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Bulut Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kargo geliş süresi hakkında bir şey diyemem,en son Vatan'dan monitör almıştım 3 gün içinde elime ulaştı. Ölü piksel vardı, değişim süreci, kargo iadesi,tekrar gelişi ortalama 1 hafta sürdü bana.
Anladım hocam çok teşekkürler.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,609
İsim
Deniz Bey
bulunduğun ildeki şube ye giderek iade yapabilirsin illa kargo ile göndermeye gerek yok işlem daha hızlı olur

yerturkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Kadir Yertürk
bulunduğun ildeki şube ye giderek iade yapabilirsin illa kargo ile göndermeye gerek yok işlem daha hızlı olur
Belki il/ilçeye göre değişiyordur bilemem ama benim sürecimde böyle bir şeyi kabul etmediler,sormak gerek.Şansını deneyebilirsin @zsyredia

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,609
İsim
Deniz Bey
Belki il/ilçeye göre değişiyordur bilemem ama benim sürecimde böyle bir şeyi kabul etmediler,sormak gerek.Şansını deneyebilirsin @zsyredia
nasıl iade ederim kısmı var orada öyle yazıyor ona istinaden yazmıştım belki dedigin gibi sonradan değişmiştir ama bence mantıklı olan böyle olması sonuçta kendi şubeleri,sipariş ederken parça parça farklı illerden gönderiliyor ise iade alırkende şubesine edilmesi onların karına olacak bişey

yerturkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Kadir Yertürk
nasıl iade ederim kısmı var orada öyle yazıyor ona istinaden yazmıştım belki dedigin gibi sonradan değişmiştir ama bence mantıklı olan böyle olması sonuçta kendi şubeleri,sipariş ederken parça parça farklı illerden gönderiliyor ise iade alırkende şubesine edilmesi onların karına olacak bişey
İnternet siparişi ve mağaza siparişi farklı işliyordu hocam onun için kesin bir şey diyemiyorum :)

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
Gokhan
Magazalardan gidip iade edilebiliyordu. M.hizmetlerini arayıp teyit alabilirsiniz.

Top Bottom