Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Vatan 5 Gün 5 Gece Hazır Sistem İndirimi🔥🔥 SON SİSTEM

Yakışan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ali
İyi yapmışsın 4060ti 16gb vrami tam kapasite kullanacak güce sahip değil.

Bu fiyatlarda şişirilmiş. Sen tedarikçilerin 4070 kartı 600 dolardan aldığını mı düşünüyorsun. Kendi kar marjlarını ekleyip 600 dolara satıyorlar. Bu tedarikçiler toptan aldıkları için, kart üreticilerinden 400-450 dolardan alıyordur. Aynı durum bizim ülkemiz içinde geçerli. Vatanbilgisayar belkide bu kartları 400 doların altında tedarik etmiştir.
Kesinlikle katılıyorum, insanlar biraz indirimli sanıp böyle sistemleri alıyorlar ama fiyatlar aslında geçenlerde çıkan goat v4 sistemdeki gibi olmalı, boşuna yüksek fiyata alıyoruz çünkü burada buna alıştırılmışız bu fiyatlar bize normal geliyor :(

Evanescence

80+ Bronze
7500f ddr5 li 16 GB 4060 ti beyaz kasa sistem elime ulaşmıştır hayırlı uğurlu olsun.

ldavsts.jpg

Evanescence

80+ Bronze
Teşekkürler arkadaşlar. Şimdi 1850 TL aldigim sıvı soğutucumda geldi Akasa Soho 240 lik modeli . 7500F Stok fan ile cayır cayır yanmadan direk takım dedim.

kqq88wy.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Egzon fan ve 3 adet önde RGB fan mevcut. Kim demiş egzoz fan yok diye ?

e5i36te.jpg

Son düzenleme:

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
983
İsim
baba merhaba
Teşekkürler arkadaşlar. Şimdi 1850 TL aldigim sıvı soğutucumda geldi Akasa Soho 240 lik modeli . 7500F Stok fan ile cayır cayır yanmadan direk takım dedim.

kqq88wy.jpg

e5i36te.jpg
Hocam işlemci stok fanla geldimi

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
983
İsim
baba merhaba

Eric Cartman

80+ Bronze

kqq88wy.jpg

e5i36te.jpg
montajı yapıp bi ekran kartını oyunlarda falan test eder misin insanlar çok farklı görüşlerde sıcaklık konusunda :D

AMD stok fan değil mi genelde xigmatekle falan gönderiyorlardi ışıklı olan
o intel tray işlemcilerde geliyor hocam

Evanescence

80+ Bronze
Resimdeki standart sto fan göndermişler dostum
AMD stok fan değil mi genelde xigmatekle falan gönderiyorlardi ışıklı olan
Stok fan göndermişler. Xigmatek ışıklı stok fan gibi basit bir şey gönderiyorlar bazen. oda emin ol stok fan gibi bir şey. Her türlü ekstra bir soğutucu almak gerekir diye düşünüyorum bu islemciye.

montajı yapıp bi ekran kartını oyunlarda falan test eder misin insanlar çok farklı görüşlerde sıcaklık konusunda :D

o intel tray işlemcilerde geliyor hocam
Tabi tüm testleri en ağır oyunlarda test edip tüm sonuçların gorsellerini aticam.

Top Bottom