Evanescence
80+ Bronze
Ortam gerilmiş gibi
Gelince Banner olarak ekliyorlar ayrıca bu filtreli aramadan ulaşabilirsin.Diğer sistemlerin çıkışını nerden takip edebilirim vatanın sitesinde bulamıyorum.
İmzanızdaki sistem gerçekten sizde mi hocam?Güzel fiyatmış.
Laptop fiyatları ne kadar düşer senceYavaş yavaş düşüyor fiyatlar
Tamam sen 33bin liralık olanı alırsın.Aga 3600 küsür mesajın var, hala bu şekilde fiyata bakmak da ilginç yani
Lanet olsun laptop fiyatları zor düşüyor. Her dönem öğrenci ve öğretmenlerin yoğun talebi oluyor.Laptop fiyatları ne kadar düşer sence
Evt sistemlerimden biri R9 7950X'li sistem felan da var, 7800x3d'li de var.İmzanızdaki sistem gerçekten sizde mi hocam?
Hepsi düşecek kanka hepsi. Piyasada nakit para yok zaten. Ellerindekui malları az bir karla hatta yeri gelicek maliyetine saticaklar.Laptop fiyatları ne kadar düşer sence
MaşaAllah diyelimEvt sistemlerimden biri R9 7950X'li sistem felan da var, 7800x3d'li de var.
4070li sistem veya 4070li laptop fikrim var laptop daha uygun fiyata geliyor nasıl oluyorsa bu işte çözemedimHepsi düşecek kanka hepsi. Piyasada nakit para yok zaten. Ellerindekui malları az bir karla hatta yeri gelicek maliyetine saticaklar.
Laptoplar'ın gücü daha düşük kasalara oranla.4070li sistem veya 4070li laptop fikrim var laptop daha uygun fiyata geliyor nasıl oluyorsa bu işte çözemedim
kasa ile laptop farkı çok var mı 4070 serisinde ve ne kadar bekle diyorsun bilgim olsun
tabii ki fark var. Vram farki biri 8 gb diğeri 12 GB. performans farkida baya oluyor. Yerin ve imkanın var ise hiç düşünme güzel bir monitör ile kasa al derim.4070li sistem veya 4070li laptop fikrim var laptop daha uygun fiyata geliyor nasıl oluyorsa bu işte çözemedim
kasa ile laptop farkı çok var mı 4070 serisinde ve ne kadar bekle diyorsun bilgim olsun