Vatan Bilgisayar 9800x3d - 5080 Hazır Sistem Alınır mı?

Gakkosh

80+
Reaksiyon skoru
5

Herkese merhabalar, linkteki hazır sistemi 9800x3d'ye yükseltip GSKILL Trident Z Neo RGB 48GB ramlerini tercih ettiğimde 136.000₺ fiyata denk geliyor. Bu sistemin parçalarını ayrı ayrı topladığımda daha pahalı oluyor. Sizce 3 taksit ile birlikte bu sistemi almak mantıklı olur mu? AW2725DF monitörüm var, 4K Televizyona bağlayacağım ayrıca. 2K çözünürlükte multiplayer oyunları tercih ediyorum, 4K televizyonda ise hikayeli oyunlar oynuyorum. Şimdiden teşekkürler.

Vatan, son 15 gündür OEM paketlerine acayip zam yaptı. Yarın gaming gecesi indirimini takip et hazır sistemler de oluyor. Tek tek dizmek istersen 5080 falan da indirime giriyor.

120k'ya bugün aynı sistem paylaşıldı sanırım. İndirimi devam ediyorsa bulabilirsiniz isterseniz. Fiyat algım kaybolduğu için iyi mi kötü mü bilemeyeceğim. Daha tecrübeli arkadaşlar cevap verebilir.

120k'ya bugün aynı sistem paylaşıldı sanırım. İndirimi devam ediyorsa bulabilirsiniz isterseniz. Fiyat algım kaybolduğu için iyi mi kötü mü bilemeyeceğim. Daha tecrübeli arkadaşlar cevap verebilir.
Bende bu sistemi gordumde karar veremedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkese merhabalar, linkteki hazır sistemi 9800x3d'ye yükseltip GSKILL Trident Z Neo RGB 48GB ramlerini tercih ettiğimde 136.000₺ fiyata denk geliyor. Bu sistemin parçalarını ayrı ayrı topladığımda daha pahalı oluyor. Sizce 3 taksit ile birlikte bu sistemi almak mantıklı olur mu? AW2725DF monitörüm var, 4K Televizyona bağlayacağım ayrıca. 2K çözünürlükte multiplayer oyunları tercih ediyorum, 4K televizyonda ise hikayeli oyunlar oynuyorum. Şimdiden teşekkürler.
Neden 48 GB ı tercih etttiniz bu krizde 64 GB 2 bin lira fark varken

Faydası olur mu bilmem geçen hafta topladım tek tek parçaları 131 bin TL mal oldu

Ekler

• IMG_20251211_221746.webp
    IMG_20251211_221746.webp
    125.8 KB · Hit: 51
Monitör ne olacak hocam ? eğer 2K veya 4K oynayacaksan hiç gerek yok X3D işlemcilere diğer işlerde de çok işine yarar mesela R9 9900X alabilirsin veya 9700X
Ben 9800x3D işlemcisinden R9 9900X geçtim 4K oyuncusuyum çok güzel fark etti PC için çekirdeği olsun her şeyi olsun vs.
Diğer işlerimde de editlere filan başlayacağım gayet mükemmel yapar.

Sen taksitli mi alacaksın nakit,tek çekimmi
Taksitli alma taraftarıyım ama taksitte ekstra para almasın

Monitör ne olacak hocam ? eğer 2K veya 4K oynayacaksan hiç gerek yok X3D işlemcilere diğer işlerde de çok işine yarar mesela R9 9900X alabilirsin veya 9700X
4 k düşünüyorum ama 4 k monitör bütçesi kalmazssa 2 k

Taksitli alma taraftarıyım ama taksitte ekstra para almasın

4 k düşünüyorum ama 4 k monitör bütçesi kalmazssa 2 k
O zaman X3D alma hocam değmez R9 9900X veya 9700X al keyifine bak.

Geri