Bugün Gigabyte B650 DS3H geldi, bildiğin dümdüz selobantla ağzını kapatıp göndermişler,
Daha önce msi da almıştım güvenlik bandını gayet yapıştırıp göndermişlerdi. Ya vatanda bi sıkıntı var ya gigabyte ın paketlemesinde.
Şaka yapıyosun hocam cidden miBu gigabyte ın paketleme şekli. Aslında farklı markalardada görebilirsiniz bu şekli, bir sorun yok yani .
Şaka yapıyosun hocam cidden mi
Aynen bende bunu düşünüyorunMsi'ın paketlemede hata yapacağını düşünmüyorum.
Büyük ihtimalle Vatan iade olan veya bir sebeple açılmış bir ürün göndermiştir. Sanırım çok oluyor böyle
Evet bu pakette bir sorun yok.
Asıl ürünün paketi açılmamışsa pek sorun olmaz bence
Ne duyar kastın be donanım arşivi forumunda birisi 2. el ürün başlığı açtı diye vatan yarın iflas bayrağı çekicek sende haklısın. Ne karaladım öyle..Alıntıyı görüntüle
Karalama kampanyası başlatmak çok kolay değil mi? Bu başlığı görüpte içeriğine bakmayan birine bile çok büyük ayıp ediyorsun. Kendin araştırabileceğin bir konuda neden böyle pervasızca, tamamiyle sallamasyon bir başlık yazıp konu açıyorsun? Utanmalısın kendinden.
Kaynak:
duyar kasıyorum ben emojiden sonrasını okumadımNe duyar kastın be donanım arşivi forumunda birisi 2. el ürün başlığı açtı diye vatan yarın iflas bayrağı çekicek sende haklısın. Ne karaladım öyle..
Daha önceki aldığım ürünler referans alarak karşılaştırınca böyle olmaması gerektiğini düşünüp konu da da belirttim gigabyte ın da pketleme hatası olabilir diye. Bu anı mı bekliyorsunuz anlamıyorum ki..