Neler Yeni

Çözüldü✓ Vatan Bilgisayar Anakart Bant Sorunu

godanan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Burak
Bugün Gigabyte B650 DS3H geldi, bildiğin dümdüz selobantla ağzını kapatıp göndermişler,
Daha önce msi da almıştım güvenlik bandını gayet yapıştırıp göndermişlerdi. Ya vatanda bi sıkıntı var ya gigabyte ın paketlemesinde.

Ekler

• IMG_4747.jpeg
    IMG_4747.jpeg
    2.3 MB · Hit: 74

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Bugün Gigabyte B650 DS3H geldi, bildiğin dümdüz selobantla ağzını kapatıp göndermişler,
Daha önce msi da almıştım güvenlik bandını gayet yapıştırıp göndermişlerdi. Ya vatanda bi sıkıntı var ya gigabyte ın paketlemesinde.

Bu gigabyte ın paketleme şekli. Aslında farklı markalardada görebilirsiniz bu şekli, bir sorun yok yani :D.

ravenddS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Mehmet Can
Msi'ın paketlemede hata yapacağını düşünmüyorum.
Büyük ihtimalle Vatan iade olan veya bir sebeple açılmış bir ürün göndermiştir. Sanırım çok oluyor böyle

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

godanan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Msi'ın paketlemede hata yapacağını düşünmüyorum.
Büyük ihtimalle Vatan iade olan veya bir sebeple açılmış bir ürün göndermiştir. Sanırım çok oluyor böyle
Aynen bende bunu düşünüyorun

ravenddS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Mehmet Can
Asıl ürünün paketi açılmamışsa pek sorun olmaz bence

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
gigabyte giriş seviye anakartlarda böyle geliyor bana da denk gelmisti

godanan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,386
İsim
Berk
212121.png

Karalama kampanyası başlatmak çok kolay değil mi? Bu başlığı görüpte içeriğine bakmayan birine bile çok büyük ayıp ediyorsun. Kendin araştırabileceğin bir konuda neden böyle pervasızca, tamamiyle sallamasyon bir başlık yazıp konu açıyorsun? Utanmalısın kendinden.

Kaynak:

godanan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Burak
Alıntıyı görüntüle

Karalama kampanyası başlatmak çok kolay değil mi? Bu başlığı görüpte içeriğine bakmayan birine bile çok büyük ayıp ediyorsun. Kendin araştırabileceğin bir konuda neden böyle pervasızca, tamamiyle sallamasyon bir başlık yazıp konu açıyorsun? Utanmalısın kendinden.

Kaynak:
Ne duyar kastın be :D donanım arşivi forumunda birisi 2. el ürün başlığı açtı diye vatan yarın iflas bayrağı çekicek sende haklısın. Ne karaladım öyle..

Daha önceki aldığım ürünler referans alarak karşılaştırınca böyle olmaması gerektiğini düşünüp konu da da belirttim gigabyte ın da pketleme hatası olabilir diye. Bu anı mı bekliyorsunuz anlamıyorum ki..

Ya bide utanmalısın kendinden yazıyor çıldırırsın :D kardeşim çık gez sosyalleş tavsiyemdir.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,386
İsim
Berk
Ne duyar kastın be :D donanım arşivi forumunda birisi 2. el ürün başlığı açtı diye vatan yarın iflas bayrağı çekicek sende haklısın. Ne karaladım öyle..

Daha önceki aldığım ürünler referans alarak karşılaştırınca böyle olmaması gerektiğini düşünüp konu da da belirttim gigabyte ın da pketleme hatası olabilir diye. Bu anı mı bekliyorsunuz anlamıyorum ki..
duyar kasıyorum ben emojiden sonrasını okumadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,605
Üyeler
166,961
Son üye
ufobo
Top Bottom