Gittiğinde çalışanlara söylüyorsun parçası yoksa alacaksan getirtiyorlar internettekiyle aynı fiyata alabiliyorsun (tabi webe özel sistem değilse)Vatan bilgisayarın sitesindeki bir hazır sistem bayisinde oluyor mu bakabilecegim bir yer var mi
Ürün satmak için kabul etme.Dün sistem aldım Vatan bilgisayarın şubesinden. Ellerinde kasa yokmuş avans sistemiyle aldım. Parçalar 4-5 güne gelip toplayınca haber edeceklermiş. Herneyse personelin dediğine göre freedos sistemmiş okey, orijinal Windows alman gerekiyor garantiye girmesi için diyor, yada Kaspersky antivirüs alman lazım diyor. En azından tüketici hakem heyetinde faydası olur diyor. Çok saçma geldi böyle bir şey var mı hukuken? Yada yazılım satmak için mi böyle yanlış yönlendirme yapıyor bu şube? Müşteriye bakış hoşuma gitmedi. Avans sistemiyle ödeme yaptım ama gidip iptal edesim var şu an böyle yönlendirme yaptıkları için.
öyle bir şey yok satmak için yanlış yönlendirmiş , hiçbir şey almasan bile parçaların garantileri geçerliDün sistem aldım Vatan bilgisayarın şubesinden. Ellerinde kasa yokmuş avans sistemiyle aldım. Parçalar 4-5 güne gelip toplayınca haber edeceklermiş. Herneyse personelin dediğine göre freedos sistemmiş okey, orijinal Windows alman gerekiyor garantiye girmesi için diyor, yada Kaspersky antivirüs alman lazım diyor. En azından tüketici hakem heyetinde faydası olur diyor. Çok saçma geldi böyle bir şey var mı hukuken? Yada yazılım satmak için mi böyle yanlış yönlendirme yapıyor bu şube? Müşteriye bakış hoşuma gitmedi. Avans sistemiyle ödeme yaptım ama gidip iptal edesim var şu an böyle yönlendirme yaptıkları için.
Öyle bir şey yok kralDün sistem aldım Vatan bilgisayarın şubesinden. Ellerinde kasa yokmuş avans sistemiyle aldım. Parçalar 4-5 güne gelip toplayınca haber edeceklermiş. Herneyse personelin dediğine göre freedos sistemmiş okey, orijinal Windows alman gerekiyor garantiye girmesi için diyor, yada Kaspersky antivirüs alman lazım diyor. En azından tüketici hakem heyetinde faydası olur diyor. Çok saçma geldi böyle bir şey var mı hukuken? Yada yazılım satmak için mi böyle yanlış yönlendirme yapıyor bu şube? Müşteriye bakış hoşuma gitmedi. Avans sistemiyle ödeme yaptım ama gidip iptal edesim var şu an böyle yönlendirme yaptıkları için.
Yok tabii ki kabul etmedim yazılımları, almadımÜrün satmak için kabul etme.