- Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler hocamgeçen hafta aynı gün teslim aldım ben, 2-3 saat sonra aradı toplayan arkadaş.
Teşekkürler hocamgeçen hafta aynı gün teslim aldım ben, 2-3 saat sonra aradı toplayan arkadaş.
calısıyor olabılır sanırım gozumle sıstem topladıklarını gormustumStok varmı tam bilmiyorum ama acaba hafta sonu çalışıyorlar mı acaba bir bilginiz varmı?
Teşekkürlercalısıyor olabılır sanırım gozumle sıstem topladıklarını gormustum
evet hazırsa seni arıyorlar bu arada cumartesi de açıkBen mağazadan aldım ve kargo ile göndermeyeceklermiş yani montaj hazır olduğu zaman biz gidip alacağız
hafta içi 9-22hafta sonu çalışıyorlar mı acaba bir bilginiz varmı?
Teşekkürlerevet hazırsa seni arıyorlar bu arada cumartesi de açık
Teşekkürlerhafta içi 9-22
hafta sonu 10-22 arası çalışıyorlar pazar da dahil.
Vatanın kapalı günü yok.
Dün akşam mağazaya gidip söyledim yani montajlayacaklar sonra ben gidip alacağım mağazadan sizce tahmini ne kadar sürede montajlayıp çağırırlar bir bilginiz varmı acaba?Mağazaya gidip sipariş verip alsanız inanın çok daha kısa sürede elde etmiş olursunuz.
Mağazaya gidip orda sipariş verdiyseniz ve oradan teslim alacaksanız (siz) o zaman 3-4 iş günü. Bizimki 3 günde gelmişti. Orda montajladılar kutuya koydular kutularla beraber verdiler.Dün akşam mağazaya gidip söyledim yani montajlayacaklar sonra ben gidip alacağım mağazadan sizce tahmini ne kadar sürede montajlayıp çağırırlar bir bilginiz varmı acaba?
Hafta sonu montaj bölümündeki kişiler çalışıyor mu yani dün akşam gittim tahmini ne zaman teslim alabilirimMağazaya gidip orda sipariş verdiyseniz ve oradan teslim alacaksanız (siz) o zaman 3-4 iş günü. Bizimki 3 günde gelmişti. Orda montajladılar kutuya koydular kutularla beraber verdiler.
Bilemiyorum hocam ama tahminimce hallederler.Hafta sonu montaj bölümündeki kişiler çalışıyor mu yani dün akşam gittim tahmini ne zaman teslim alabilirim
Teşekkürler hocam dün akşam gitmiştimGenelde sabah gidersen akşam alırsın yada ertesi gün. Yoğunluğa bağlı tabi ki.