Neler Yeni

🔥İndirim Vatan Bilgisayar Gece İndirimi (%20)

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Samet Mustafa Aktaş

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam o kendi açma olayı klasik durum bildiğim kadarıyla Samsung 43CU8500 modelini aldık yakın zamanda servisten randevu aldık 2 gün sonra geldiler (şehir değiştirmek zorundalardı oturduğum yerde samsung servisi yok) ancak televizyondan çok memnunum alıştıktan sonra hiçbir sorun yaşamadım (yaşadığım sorunda daha televizyonu ilk kurduğumda kanalların yerini değiştirememiştim çözdüm onuda kolaymış)
Belirli bir inc altına servis açma zorunluluğu yok. Randevu verip gelmeme olayı yok. Örneğin diğer servislerde geleceği saat bile bellidir. O bölgede zaten servis hakkında kimse güzel şeyler yazmamış. Müşteri hizmetlerini arayınca anlıyorsunuz zaten kurumsallıktan uzak olduklarını.

Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Yunus Yılmaz
TV diye belirtsene bro tüm kategorilerde her şeyde %20 indirim var zannettim.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,506
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Belirli bir inc altına servis açma zorunluluğu yok. Randevu verip gelmeme olayı yok. Örneğin diğer servislerde geleceği saat bile bellidir. O bölgede zaten servis hakkında kimse güzel şeyler yazmamış. Müşteri hizmetlerini arayınca anlıyorsunuz zaten kurumsallıktan uzak olduklarını.
İyiki televizyonu alırken onvodan uzak durmuşum ucuz diye seçenek olarak tutuyordum samsung aldım kafam rahat serviside güzeldi

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İyiki televizyonu alırken onvodan uzak durmuşum ucuz diye seçenek olarak tutuyordum samsung aldım kafam rahat serviside güzeldi
Ben o kadar kötü olduğunu bilmiyordum. Problem çıkınca Şikayet Vardan okuyayım dedim. Memnun olan sınırlı kişi vardır.

SadeceSeyf

80+ Gold
Ben böyle isin ya böyle bir indirim bekliyordun pui

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,001
Üyeler
164,081
Son üye
unalyesilyurt