Neler Yeni

vatan bilgisayar hazır sistem

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
vatanın taksit imkanları daha iyi olduğu için buradan alabilirim maalesef sadece.
bu bilgisayarda uyumsuz bir şey var mı? veya benim oyun performansımı kötü etkileyecek bir şey? rami 16gb yapıcam. değerlendirirseniz sevinirim
Vatandan vida bile alınmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Attığı XIGMATEK kasalı daha iyi. Sadece ssd değişecek.
Hazır sistemlerde parça değişimi mümkün değil

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Vatandan aldığınız sürece ssd kasa psu tarafından feragat edip kötü bir sisteme pahalı bir fiyat ödemiş olacaksınız .
Bilginiz olsun

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Vatandan vida bile alınmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hazır sistemlerde parça değişimi mümkün değil
Belki elden teslim alacaktır buna benzer bir konu açmıştım. Almaya gidersem sorarım. Ben bir sorun yaratacaklarını sanmam.

xdarking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
ahmet sayan
Vatandan aldığınız sürece ssd kasa psu tarafından feragat edip kötü bir sisteme pahalı bir fiyat ödemiş olacaksınız .
Bilginiz olsun
gidip elden alma derdindeyim ben bu da sadece vatanda oluyor. internetten bu kadar yüklü alışverişe güvenmiyorum çünkü şanssız biriyim. siteler güvenilir ama bir sıkıntı oldu mu fazla muhattap çıkmıyor. gamegarajdaki 3t-10 sistemi çok güzel ama güvenemiyor insan işte

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
gidip elden alma derdindeyim ben bu da sadece vatanda oluyor. internetten bu kadar yüklü alışverişe güvenmiyorum çünkü şanssız biriyim. siteler güvenilir ama bir sıkıntı oldu mu fazla muhattap çıkmıyor. gamegarajdaki 3t-10 sistemi çok güzel ama güvenemiyor insan işte
Gamegaraj müşteri hizmetleri olarak da çok iyi dönütler sağlıyor asla sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum o konuda .Güven sorunuzu da shiftdeletenet hakkı video çekti firma kurumsal bir firma o videoyu izleyerek de bundan emin olabilirsiniz

Herkes bilir ki vatan bilgisayar insanı parasıyla rezil eder
Teknik desteği de abartıldığının aksine o kadar iyi değildir arızalı parça taktığında çok uğraştırıyor ki sistemde rampage psu vs olduğu için elbet bir gün uğraşacağınızı düşünüyorum.

hrnkral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Harun
vatanın taksit imkanları daha iyi olduğu için buradan alabilirim maalesef sadece.
bu bilgisayarda uyumsuz bir şey var mı? veya benim oyun performansımı kötü etkileyecek bir şey? rami 16gb yapıcam. değerlendirirseniz sevinirim
Beş kuruş fazla olsun kurumsal olsun kardeşim vatandan şaşma bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,325
Üyeler
166,194
Son üye
Alenx
Top Bottom