Furkyyy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Attığı XIGMATEK kasalı daha iyi. Sadece ssd değişecek.her şeyiyle iyi bir sistem yok
Attığı XIGMATEK kasalı daha iyi. Sadece ssd değişecek.her şeyiyle iyi bir sistem yok
Vatandan vida bile alınmazvatanın taksit imkanları daha iyi olduğu için buradan alabilirim maalesef sadece.
bu bilgisayarda uyumsuz bir şey var mı? veya benim oyun performansımı kötü etkileyecek bir şey? rami 16gb yapıcam. değerlendirirseniz sevinirimINTEL 10100F-ASUS TUF-GTX1650S-O4G-EX-H410M-V3-CRUCIAL 480GB-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL 10100F-ASUS TUF-GTX1650S-O4G-EX-H410M-V3-CRUCIAL 480GB-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hazır sistemlerde parça değişimi mümkün değilAttığı XIGMATEK kasalı daha iyi. Sadece ssd değişecek.
Belki elden teslim alacaktır buna benzer bir konu açmıştım. Almaya gidersem sorarım. Ben bir sorun yaratacaklarını sanmam.Vatandan vida bile alınmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hazır sistemlerde parça değişimi mümkün değil
@ELECTUS hazır sistem aldı vatandan. Ssd değiştirmek istedi ama değiştirmediler hazır sistem dediler. Bx500 e kaldıBelki elden teslim alacaktır buna benzer bir konu açmıştım. Almaya gidersem sorarım. Ben bir sorun yaratacaklarını sanmam.
gidip elden alma derdindeyim ben bu da sadece vatanda oluyor. internetten bu kadar yüklü alışverişe güvenmiyorum çünkü şanssız biriyim. siteler güvenilir ama bir sıkıntı oldu mu fazla muhattap çıkmıyor. gamegarajdaki 3t-10 sistemi çok güzel ama güvenemiyor insan işteVatandan aldığınız sürece ssd kasa psu tarafından feragat edip kötü bir sisteme pahalı bir fiyat ödemiş olacaksınız .
Bilginiz olsun
Gamegaraj müşteri hizmetleri olarak da çok iyi dönütler sağlıyor asla sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum o konuda .Güven sorunuzu da shiftdeletenet hakkı video çekti firma kurumsal bir firma o videoyu izleyerek de bundan emin olabilirsinizgidip elden alma derdindeyim ben bu da sadece vatanda oluyor. internetten bu kadar yüklü alışverişe güvenmiyorum çünkü şanssız biriyim. siteler güvenilir ama bir sıkıntı oldu mu fazla muhattap çıkmıyor. gamegarajdaki 3t-10 sistemi çok güzel ama güvenemiyor insan işte
Beş kuruş fazla olsun kurumsal olsun kardeşim vatandan şaşma bencevatanın taksit imkanları daha iyi olduğu için buradan alabilirim maalesef sadece.
bu bilgisayarda uyumsuz bir şey var mı? veya benim oyun performansımı kötü etkileyecek bir şey? rami 16gb yapıcam. değerlendirirseniz sevinirimINTEL 10100F-ASUS TUF-GTX1650S-O4G-EX-H410M-V3-CRUCIAL 480GB-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL 10100F-ASUS TUF-GTX1650S-O4G-EX-H410M-V3-CRUCIAL 480GB-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
vatandan pc aldın mı?Beş kuruş fazla olsun kurumsal olsun kardeşim vatandan şaşma bence
Yok almadım ama almadığıma çok pişman oldum. Bilgisayar hariç birçok ürün aldım hiç sorun yaşamadım mediamarkt keza öylevatandan PC aldın mı?