Vatan bilgisayar iade hakkında

Stayy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
218
Bugün almış olduğum 16x2 DDR5 ram 5.927,00TL'den gece indirimi olmuş 5.334 TL'ye düşmüş ürün kargoya daha verilmedi fakat kolay iade et dedim bana kargo iade kodu verdi bu ürünü kargoya verilmeden iade edemiyor muyum ? illa benim elime mi ulaşması lazım? birde dostlar bu ürünü iade edebiliyorum değil mi sonuçta açmadım elime dahi geçmedi bir şey yapmadım şimdi iade edebiliyorsam ona göre 5.334 TL den bir adet daha aynı üründen alacağım

Bugün almış olduğum 16x2 DDR5 ram 5.927,00TL'den gece indirimi olmuş 5.334 TL'ye düşmüş ürün kargoya daha verilmedi fakat kolay iade et dedim bana kargo iade kodu verdi bu ürünü kargoya verilmeden iade edemiyor muyum ? illa benim elime mi ulaşması lazım? birde dostlar bu ürünü iade edebiliyorum değil mi sonuçta açmadım elime dahi geçmedi bir şey yapmadım şimdi iade edebiliyorsam ona göre 5.334 TL den bir adet daha aynı üründen alacağım
Kapıda geri çevirebilirsin istersen. Diğer ürünü de tekrar alabilirsin.

En garantisi kargoyu kabul etme iadeye düşer yeni siparişi oluştur

İade edersin kargoya verilmeden. müşteri hizmetleri ile görüş . durumu bildir. belki para iadesi de yaparlar

En garantisi kargoyu kabul etme iadeye düşer yeni siparişi oluştur
5.334 TL den tekrardan sipariş verdim öbürünü iade almak zorundalar. 15 günlük cayma hakkı 2026 yılının başına kadar devam edecekmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,334
Üyeler
189,067
Son üye
emre21_
Geri