Neler Yeni

Vatan bilgisayar kargo süreci

Rynesquik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Demir
Dün vatan bilgisayardan mousepad siparişi verdim baktım daha kargoya verilmemiş sizce ne zaman kargoya verilir ve ne zaman elime ulaşır bu arada ürünü antalyadan vericekler kargoya ben ise istanbuldayım

JSezar

80+ Silver
daha hazırlanacak kargoya verilecek.haftaya gelir.

JSezar

80+ Silver
hazırlamışlar zaten dostum sadece kargoya verilecek bende cumartesi veya pazartesiye bekliyorum
hazır sistem sandım,mousepad miş.artık bugün kargoya verilmez.yarın verseler cuma en kötü cumartesi gelir diye düşünüyorum.

Rynesquik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hazır sistem sandım,mousepad miş.artık bugün kargoya verilmez.yarın verseler cuma en kötü cumartesi gelir diye düşünüyorum.
Bakalım zaten tekrar yazarım birde internette Vatan bilgisayar kargo süreci hakkında çoğu kişi memnun değil o yüzden tırstım açıkçası

JSezar

80+ Silver
Bakalım zaten tekrar yazarım birde internette Vatan bilgisayar kargo süreci hakkında çoğu kişi memnun değil o yüzden tırstım açıkçası
ben gamepad almıştım.paketlemesi güzeldi 5 günde gelmişti o da bayrama denk geldiği için.

Rynesquik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben gamepad almıştım.paketlemesi güzeldi 5 günde gelmişti o da bayrama denk geldiği için.
Tamamdır teşekkür ederim bu arada Steelseries Qck 3XL aldım sizce nasıl birde boyutu 120x60 yazıyor ama resimi baya küçük yanlış resim koyma ihtimalleri varmıdır ?

JSezar

80+ Silver
Tamamdır teşekkür ederim bu arada Steelseries Qck 3XL aldım sizce nasıl birde boyutu 120x60 yazıyor ama resimi baya küçük yanlış resim koyma ihtimalleri varmıdır ?
görsel temsili.açıklamadaki ebatta gelir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,646
Üyeler
159,653
Son üye
Quaaa
Top Bottom