hazırlamışlar zaten dostum sadece kargoya verilecek bende cumartesi veya pazartesiye bekliyorumdaha hazırlanacak kargoya verilecek.haftaya gelir.
hazır sistem sandım,mousepad miş.artık bugün kargoya verilmez.yarın verseler cuma en kötü cumartesi gelir diye düşünüyorum.hazırlamışlar zaten dostum sadece kargoya verilecek bende cumartesi veya pazartesiye bekliyorum
Bakalım zaten tekrar yazarım birde internette Vatan bilgisayar kargo süreci hakkında çoğu kişi memnun değil o yüzden tırstım açıkçasıhazır sistem sandım,mousepad miş.artık bugün kargoya verilmez.yarın verseler cuma en kötü cumartesi gelir diye düşünüyorum.
ben gamepad almıştım.paketlemesi güzeldi 5 günde gelmişti o da bayrama denk geldiği için.Bakalım zaten tekrar yazarım birde internette Vatan bilgisayar kargo süreci hakkında çoğu kişi memnun değil o yüzden tırstım açıkçası
Tamamdır teşekkür ederim bu arada Steelseries Qck 3XL aldım sizce nasıl birde boyutu 120x60 yazıyor ama resimi baya küçük yanlış resim koyma ihtimalleri varmıdır ?ben gamepad almıştım.paketlemesi güzeldi 5 günde gelmişti o da bayrama denk geldiği için.
görsel temsili.açıklamadaki ebatta gelir.Tamamdır teşekkür ederim bu arada Steelseries Qck 3XL aldım sizce nasıl birde boyutu 120x60 yazıyor ama resimi baya küçük yanlış resim koyma ihtimalleri varmıdır ?
SteelSeries QcK 3XL Oyuncu Mousepad - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SteelSeries QcK 3XL Oyuncu Mousepad - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
tamamdır çünkü fiyatıda diğer sitelere göre çok daha uygun tedirgin oldum.görsel temsili.açıklamadaki ebatta gelir.