Vatan Bilgisayar kutusu açılmış monitörü iade alır mı?

o aynı gün satışta geçerli. Eğer mağazadan aldıysanız vatan kabul etmiyor 14 gün iadeyi iade edemiyorsun o yüzden servise göndereceklerdir
Hayır. daha bu hafta 4 tane ürün iadesi yaptım (hepsi aynı gün alındı fakat farklı günlerde iade edildi hatta mağaza müdürü az günü kalmış demişti) aynı güne geçerli değil istersen deneyebilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kafam karıştı bi olumlu bi olumsuz cevap var
iade alacaklar bunu bilseniz yeterli

Hayır. daha bu hafta 4 tane ürün iadesi yaptım (hepsi aynı gün alındı fakat farklı günlerde iade edildi hatta mağaza müdürü az günü kalmış demişti) aynı güne geçerli değil istersen deneyebilirsin

hmm teşekkür ederim servise göndericez derlerse 1 2 yıl sonra kendim götürürüm o zaman

denedim zaten. Sistemlerini anlattılar aynı gün iade alıyorlar ama ertesi gün gelirseniz almıyorlar. Bunun için tüketici mahkemesine bile gittim bir şey çıkmadı. Ürünü gördüğünüz için almıyormış sözde mağazadan alınan ürünlerde 14 gün yokmuş siteden varmış o da ürünü görmeden aldığınız içinmiş

denedim zaten. Sistemlerini anlattılar aynı gün iade alıyorlar ama ertesi gün gelirseniz almıyorlar. Bunun için tüketici mahkemesine bile gittim bir şey çıkmadı. Ürünü gördüğünüz için almıyormış sözde mağazadan alınan ürünlerde 14 gün yokmuş siteden varmış o da ürünü görmeden aldığınız içinmiş
bende hiçbir sorun çıkmadı cumartesi aldığım kasanın parçalarını pazartesi gidip hdd yi ve cuma gidip monitörü iade ettim (mağazadan aldım)

Pazartesi gidicem alırlarsa alırlar almazlarsa sonradan benim servise gönderip iade raporu almam gerekecek

Arkadaşlar perşembe günü Vatan mağazasına gidip ölü pixel testi yaparak monitör almıştım. Fakat video izlerken görüntüde kayma/titreme ve FreeSync açınca oyunlarda parlaklık titremesi gibi olaylar yaşıyorum. Monitörü iade etmek istiyorum iade alırlar mı?
Hangi monitör acaba merak ettim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,149
Üyeler
185,226
Son üye
5dolarveririm
Geri