Dün akşam aldım 7 gün içinde hazır olur dedi ama hafta sonu çalışıyorlar mı acaba bir bilginiz varmı?Yoğunluğa bağlı, yüksek ihtimalle aynı gün yaparlar.
benimki onlinde 15 günde geldiMerhaba vatan bilgisayarın bir mağazasından gidip sistem alırsak ortalama kaç günde hazır olur yani montajlanmış olur?
İncehesaptan sistem almıştım 3-4 günde teslim edilmişti.Merhaba vatan bilgisayarın bir mağazasından gidip sistem alırsak ortalama kaç günde hazır olur yani montajlanmış olur?
Ben mağazadan aldım ve kargo ile göndermeyeceklermiş yani montaj hazır olduğu zaman biz gidip alacağızbenimki onlinde 15 günde geldi
Ah hocam cok para vermissinizdir simdi vatanaBen mağazadan aldım ve kargo ile göndermeyeceklermiş yani montaj hazır olduğu zaman biz gidip alacağız
geçen hafta aynı gün teslim aldım ben, 2-3 saat sonra aradı toplayan arkadaş.Dün akşam aldım 7 gün içinde hazır olur dedi ama hafta sonu çalışıyorlar mı acaba bir bilginiz varmı?
Stok varmı tam bilmiyorum ama acaba hafta sonu çalışıyorlar mı acaba bir bilginiz varmı?surecegı max 1 hafta olur parca varsa ellerınde aynı magazadan 2 3 gune verırler parca yoksa ankaradanmı ne gelıyor
magazadan degıl ınternetten sıparıs veren arkadasımın sadece montaj suresı 1 hafta ıdı kargo suresı vs 13 gunde geldıMerhaba vatan bilgisayarın bir mağazasından gidip sistem alırsak ortalama kaç günde hazır olur yani montajlanmış olur?