Neler Yeni

Yardım Vatan Bilgisayar neden böyle yaptı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Rows official
Merhaba bugün vatandan internetten monitör siparişi verdim. Not yazacaktım fakat not kısmı olmadığı için notunu adres kısmına yazdım NOTUM : Cumartesi-Pazar evde olamayacağım için pazartesi gelirse sevinirim. Benim aldığım monitör bana hemen 10 dakka uzak olan(İstanbul/Beylikdüzü) dükkanlarında mevcuttu fakat onlar Konya da bulunan dükkan da hazırlamışlar ve kargo bekliyormuş, bunun nedeni ne olabilir ? Notumu görüp. Mü pazartesi gelsin diye mi böyle yaptılar , yoksa ayıplı ürün/değişimli ürün vb gibi neden senmi buna benzer durum yaşayan varsa anlatabilir mi? Veya bilgisi olan anlatırsa sevinirim.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
Deniz Bey
Bence de saçma, şehir neresi ise o şehirde ki mağazadan göndermeleri daha mantıklı iken farklı ilden gönderilmesi 🤔

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,764
İsim
Toxpox
Siparişten sonra sistem otomatik olarak stok veya strateji durumuna göre bir mağazaya otomatik yönlendiriyor. Kişisel durum yok.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,242
İsim
Sinan Aba

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Faruk
Merhaba bugün vatandan internetten monitör siparişi verdim. Not yazacaktım fakat not kısmı olmadığı için notunu adres kısmına yazdım NOTUM : Cumartesi-Pazar evde olamayacağım için pazartesi gelirse sevinirim. Benim aldığım monitör bana hemen 10 dakka uzak olan(İstanbul/Beylikdüzü) dükkanlarında mevcuttu fakat onlar Konya da bulunan dükkan da hazırlamışlar ve kargo bekliyormuş, bunun nedeni ne olabilir ? Notumu görüp. Mü pazartesi gelsin diye mi böyle yaptılar , yoksa ayıplı ürün/değişimli ürün vb gibi neden senmi buna benzer durum yaşayan varsa anlatabilir mi? Veya bilgisi olan anlatırsa sevinirim.

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Stoğu daha fazla / satışı daha az olan mağazalardan yolluyorlar öncelikli.

Benim TV, Erzurum'dan gelmişti daha yakınımdaki il/ilçelerden mağazalarda görünsede.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9,975
İsim
Diyarhan
Vatanın stok planı

Feral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Caner Yalabık
Ben 8 sene Vatanda çalıştım. Konu net olarak şu şekilde ilerliyor, internetten bir ürün aldığınız zaman Türkiye genelinde en fazla stoğu olan ve mağaza satış hareketi az olan mağazalardan öncelikli olarak gönderim yapılıyor. Yani bir mağazada 2-3 adet stok varsa ve o mağazada ürün çok hızlı stok değişimi yaşıyorsa o mağazadan gönderim yapmazlar. Aklınıza ayıplı ürün vs gönderiyorlar gibi bir şey gelmesin. Olay tamamen mağazalar arası stok yönetimi ve satış potansiyeli ile alakalı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Rows official
Ben 8 sene Vatanda çalıştım. Konu net olarak şu şekilde ilerliyor, internetten bir ürün aldığınız zaman Türkiye genelinde en fazla stoğu olan ve mağaza satış hareketi az olan mağazalardan öncelikli olarak gönderim yapılıyor. Yani bir mağazada 2-3 adet stok varsa ve o mağazada ürün çok hızlı stok değişimi yaşıyorsa o mağazadan gönderim yapmazlar. Aklınıza ayıplı ürün vs gönderiyorlar gibi bir şey gelmesin. Olay tamamen mağazalar arası stok yönetimi ve satış potansiyeli ile alakalı.
Tamamdır hocam sağolun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kolay gelsin kargo ile sipariş ettim şuan 1. Aşama(müşteriden teslim alındı) diğer aşamalar ne olacak ve hepsi 1 günde gelirmi Konya'dan ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,127
Üyeler
159,106
Son üye
Genzo6828
Top Bottom