Neler Yeni

VATAN BİLGİSAYAR RTX 4060/4060ti AÇILIMI

PANTÜRK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Burak Taşdemir
4060 sistem bekleyen arkadaşlar, bugünkü vatan bilgisayarın OEM tavsiye sistemlerde yüklediklerinden çıkardığım anlam şudur: ''4060 sistem bazında en iyi stok bende ve en iyi F/P sistemleri ben sunacağım'' diyor. Sizlere tavsiyem 4060 sistem bekleyen arkadaşlar muhteşem cuma ve belirli gün ve haftaları vatan bilgisayardan takip edin.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mevzi
4060 sistem bekleyen arkadaşlar, bugünkü vatan bilgisayarın OEM tavsiye sistemlerde yüklediklerinden çıkardığım anlam şudur: ''4060 sistem bazında en iyi stok bende ve en iyi F/P sistemleri ben sunacağım'' diyor. Sizlere tavsiyem 4060 sistem bekleyen arkadaşlar muhteşem cuma ve belirli gün ve haftaları vatan bilgisayardan takip edin.

Hocam sizce Vatanın sunduğu 4060 sistemlerin fiyatı piyasaya göre uygun mu yoksa pahalı mı?

PANTÜRK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Burak Taşdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Düne göre birçok sistem kaldırılmış. 29 Kasım'a hazırlık galiba.
dikkatli bakmışsın benim gibi bir hazırlık olduğu net ve içerik bileşenlerini kaliteli seçmişler muhteşem cumada iyi ürünler geleceğinin habercisi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sizce Vatanın sunduğu 4060 sistemlerin fiyatı piyasaya göre uygun mu yoksa pahalı mı?
vatan 4060 ı sunarken yan bileşenleri kaliteli tutuyor bileşen yükseltmesi yapmak istediğinde komple sistemi yenilemek yerine ekran kartını yükseltmekle işini görebiliyorsun diğer sitelerde ise baştan dizmen gerekiyor. VATAN temel atıyor gibi diyebilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mevzi
dikkatli bakmışsın benim gibi bir hazırlık olduğu net ve içerik bileşenlerini kaliteli seçmişler muhteşem cumada iyi ürünler geleceğinin habercisi
Mesaj otomatik birleştirildi:

vatan 4060 ı sunarken yan bileşenleri kaliteli tutuyor bileşen yükseltmesi yapmak istediğinde komple sistemi yenilemek yerine ekran kartını yükseltmekle işini görebiliyorsun diğer sitelerde ise baştan dizmen gerekiyor. VATAN temel atıyor gibi diyebilirim.

Hocam peki tam olarak bizie nasıl fırsatlar karşılar? Şuan sunulan sistemlerde aynı fiyata daha iyi parçalar mı yoksa klasik 1-2 bin liralık ufak indirimler mi?
Bu hafta ben de Vatan'dan sistem dizeceğim. Cuma gününe kadar beklesem sizce tatmin edecek fırsatlar ile karşılaşabilir miyim?

PANTÜRK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Burak Taşdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
17-18 bine 12400f 4060 sistemler, 19 bine yine 1 tb ekstralı 4060 sistem gibi 21 bine 4060ti sistemler güzel kasa psu...

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
baba merhaba

niye tüm sistemler beyaz kasa :kekw:

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Vatan 4070 Ti Super sisteme 4800 MHz RAM koyuyor ve yanındaki seçeneklerde 16 GB bile yok. Bazı şeyleri değiştirmesi gerekiyor.

4800.jpg

Top Bottom