Neler Yeni

Vatan bilgisayar sitesinden alisveris yapilirmi veya daha once yapan varmi

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Arkadaşlar biliyorum Vatan güvenilir bir firma fakat daha önce sitesinden hiç alışveriş yapmadım monitor almak istiyorum sizce ölü piksel çıkması veya aşırı ışık sizmasi gibi durumlarda iade edebilir ve karşımda muhatap bulabilirmiyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Celal Kopuk
Arkadaşlar biliyorum Vatan güvenilir bir firma fakat daha önce sitesinden hiç alışveriş yapmadım monitor almak istiyorum sizce ölü piksel çıkması veya aşırı ışık sizmasi gibi durumlarda iade edebilir ve karşımda muhatap bulabilirmiyim
Vatan bilgisayara direkt olarak git istediğin monitör yoksa bile direk mağazaya 3 günde getiriyorlar ve monitörü almadan önce ölü pixel testi vs yapıyorlar sorun varsa değişim yapıyorlar direkt

Palo DAYI 👑

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vatan bilgisayara direkt olarak git istediğin monitör yoksa bile direk mağazaya 3 günde getiriyorlar ve monitörü almadan önce ölü pixel testi vs yapıyorlar sorun varsa değişim yapıyorlar direkt
Peki intarnet uzerindende ölü piksel testi yapılıyormu göndermeden once

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,947
İsim
.
Reis 1 ay önce monitör aldım personelle beraber açıp kontrol edebiliyorsun efsane bir şey.
Ama farklı sıkıntılar çıkarsa iadesi çok zor.
Biz personelle açtık ölü pixel 1 tane vardı sıkıntı etmedim aldım ışık sızması hiç yoktu.
Eve geldim ghosting var monitör böyle
Screenshot_20231116_213214_Gallery.jpg

Gördüğün gibi ghostingin babası var iade etmek istediğimde mağazadan aldığım için monitörü iade almadılar.
Servisten iade gelirse alacaklarını söylediler servise gitti 24 gün kaldı 25. gün servis iade kabul etti anca paramı aldım.
Kabul etmeyebilirlerdi onu göze alaraktan zar zor paramı kurtardım en iyisi internetten al kral

Palo DAYI 👑

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Reis 1 ay önce monitör aldım personelle beraber açıp kontrol edebiliyorsun efsane bir şey.
Biz personelle açtık ölü pixel 1 tane vardı sıkıntı etmedim aldım ışık sızması hiç yoktu.
Eve geldim ghosting var monitör böyle Alıntıyı görüntüle
Gördüğün gibi ghostingin babası var iade etmek istediğimde mağazadan aldığım için monitörü iade almadılar.
Servisten iade gelirse alacaklarını söylediler servise gitti 24 gün kaldı 25. gün servis iade kabul etti anca paramı aldım.
Kabul etmeyebilirlerdi onu göze alaraktan zar zor paramı kurtardım en iyisi internetten al kral
Yani diyorsun ki direk mağazaya gitme vatan bilgisayarın sitesinden al dogrumudur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eve geldim ghosting var monitör böyle Alıntıyı görüntüle
Ayrıca o ghosting neymiş öyle herseyden 4 tane var

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,947
İsim
.
Yani diyorsun ki direk mağazaya gitme vatan bilgisayarın sitesinden al dogrumudur
Paranı geri alamama riskini göze alırsan al reis.
Ben zar zor kurtardım iade etmeye gittiğimde personel renk paletlerine bakıp gönderirler demişti.
Yani olası durumda servis bir şey yok deyip geri gönderirse elinde patlar.
Ama internet alışverişinde bir şey çıkarsa 14 gün koşulsuz şartsız iade hakkın var

Ayrıca o ghosting neymiş öyle herseyden 4 tane var
Screenshot_20231116_213219_Gallery.jpg

Usta bu da farklı bir foto çok kötüydü benim monitör aşırı kötü yani servis bunu almasa bunu satamazdım da 2. elden şuna bak alan adam söve söve bir hal olur

Hanaz

80+ Gold
ben gittim test ettim aldıktan sonra sıkıntı olmadı

1721

80+ Bronze
monitör için amazon önerimdir. diğer konularda vatandan alabilirsin

Palo DAYI 👑

80+ Gold

KlausM

80+ Silver
ne demek shift post degil, güvenilir

Top Bottom