Senin Rx6500XT sistemin sanırım ekran kartını çıkar tekrar dene sistem reset atmaz ise GPU arızalıArkadaşlar merhaba sistemim durduk yere bozuldu başlamadan resetlenmeye başladı ne yaptıysam olmadı bende vatan bilgisayara göstersem ilgilenirler mi diye merak ettim
Bu sorunu nasıl çözüme ulaştırcam ben o zaman bilgisayarciya vermem hayatta daha çok bozuk alırım eminim ona sorun nerde belli değil durduk yere derdi neydi de oldu bilmiyorumBilgisayarı oradan almadıysan ilgileneceklerini sanmıyorum.
Bilgisayarın sorunu ekran kartından dolayı değilmiş demek ki. Ben anakarttan veya SSD'den şüpheleniyorum.Bu sorunu nasıl çözüme ulaştırcam ben o zaman bilgisayarciya vermem hayatta daha çok bozuk alırım eminim ona sorun nerde belli değil durduk yere derdi neydi de oldu bilmiyorum
İkiside değil test ettim farklı parçalar ileBilgisayarın sorunu ekran kartından dolayı değilmiş demek ki. Ben anakarttan veya SSD'den şüpheleniyorum.
Ekran kartı olsa görüntü gelmez bios kısmında ve american bilmemne ekranında da reset atmiyo psu galiba işlemci olabilir mi kiBilgisayarın sorunu ekran kartından dolayı değilmiş demek ki. Ben anakarttan veya SSD'den şüpheleniyorum.
İşlemci ve RAM kalıyor geriye.işlemci olabilir mi ki
Kanka faturaya vs. Bakiyorlar vatandan deilse bakmazlar normal bilgisayarciya götür derler he nereye goturursun bilmiom amaArkadaşlar merhaba sistemim durduk yere bozuldu başlamadan resetlenmeye başladı ne yaptıysam olmadı bende vatan bilgisayara göstersem ilgilenirler mi diye merak ettim
bugun arkadasla vatandan aldıgı pc ıle bf1 oynuyoruz işlemcisi 90 dercelerde idi o da gotuemyı dusunuyordu demekkı bu sorun genelmıs vatan hakkındaArkadaşlar merhaba sistemim durduk yere bozuldu başlamadan resetlenmeye başladı ne yaptıysam olmadı bende vatan bilgisayara göstersem ilgilenirler mi diye merak ettim
İşin bugunu bulmuşbozuk parçayı buradan yenisiyle değişelim demiştim bakmışlardı