Neler Yeni

Vatan Bilgisayar yetkili servisi

Lawrence

80+ Bronze
Arkadaşlar yaklaşık 4 hafta önce 3 aylık bilgisayarımı takılma, fps drop ama 144 fps ten 50 veya 30 fps değil, 144 fps ten 130, 100 fps lere düşüyor, google chrome'da sekme kapatırken bazen 1,2 saniyelik hafif drop girerek kapanıyor bu sebeplerden ötürü bilgisayarımı servise götürdüm. Aynı zamandan monitörü de ölü pixel olduğu için servise gönderdim. Bilgisayarı 3,4 güne geri aldım ama monitör 3 hafta sonra geri aldım.
yani 3-4 hafta bilgisayardan mahrum kaldım. Öncelikle monitör sorunsuz denilip geri gönderildi hala ölü pixel var. Bilgisayar ise servise gönderilmedi, vatan bilgisayarın yetkili servisindeki teknisyen kontrol etti. bilgisayarı verdikten 1 gün sonra beni aradılar hangi oyunlarda bu sorunları yaşıyorsunuz diye sordular söyledim isterseniz steam hesabınızı verin sorun yaşadığınız oyunları indirip deniyelim veya güvenmezseniz siz gelin burda hesabınızı girin oyunları indirip deniyelim dediler ben hesabımı verdim 3 gün sonra çağırdılar teslim almak için gittim hiçbir sorun yok bazı ayarlamalar yaptım sorun düzeldi dedi. Ne ayarları yaptınız diye sordum windows güç ayalarını falan filan birşeyler dedi. Teslim aldım 3 hafta monitörü bekledim sorunsuz deyip geri gönderdiler sonra bilgisayarı kurdum ve hala aynı sorunlar devam ediyor.
Bilgisayarı servise gönderdiğim gibi geri aldım. boşu boşuna 3 4 hafta bilgisayarsız kaldım

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,769
İsim
Toxpox
Steam'deki oyunlar ile ölü pikselin bağıntısını çözemedim. :unsure:
Farklı bir Vatan Bilgisayar şubesine götürüp denediniz mi?
Eğer tekrar aynı şeyleri söylerlerse Yeşil-Kırmızı-Mavi ve diğer renkleri açıp tam ekranda nerede ölü piksel var ise gösterin.

Lawrence

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Steam'deki oyunlar ile ölü pikselin bağıntısını çözemedim. :unsure:
Farklı bir Vatan Bilgisayar şubesine götürüp denediniz mi?
Eğer tekrar aynı şeyleri söylerlerse Yeşil-Kırmızı-Mavi ve diğer renkleri açıp tam ekranda nerede ölü piksel var ise gösterin.
steam hesabımı drop ve takılma sorunlarım için hesaptaki oyunları indirip denemek için istediler monitör direk servisine gitti
ölü pixel içinse monitör firmaları 1 ölü pixel olunca kabul etmiyorlar falan dediler benim monitör lg. dediler ki lg 3 tane ölü pixel olunca kabul ediyor falan dediler ölü pixel kanunu gösterdim"ölü pixel bulunan tüm ürünler kusurludur" maddesini gösterdim. bana dediki burda 1 tane ölü pixel demiyor dedi :D şaka gibi

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,769
İsim
Toxpox
steam hesabımı drop ve takılma sorunlarım için hesaptaki oyunları indirip denemek için istediler monitör direk servisine gitti
ölü pixel içinse monitör firmaları 1 ölü pixel olunca kabul etmiyorlar falan dediler benim monitör lg. dediler ki lg 3 tane ölü pixel olunca kabul ediyor falan dediler ölü pixel kanunu gösterdim"ölü pixel bulunan tüm ürünler kusurludur" maddesini gösterdim. bana dediki burda 1 tane ölü pixel demiyor dedi :D şaka gibi
İnanılmaz.
RMA yapmayı deneyin.
Uğraştırıcı olacaktır ama büyük ihtimal değer.
Türkiye'deki servisler maalesef dikkat etmiyor, önemsemiyor, umursamıyor.

Lawrence

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnanılmaz.
RMA yapmayı deneyin.
Uğraştırıcı olacaktır ama büyük ihtimal değer.
Türkiye'deki servisler maalesef dikkat etmiyor, önemsemiyor, umursamıyor.
nasıl yapabilirim açıklar mısınız ?
monitör için thh ye başvurmayı düşünüyorum dava sonuçlanana kadar idare edebilirim ama bilgisayardaki drop ve takılmalara tahammül edemiyorum oyun oynayayım diyorum takılma ve droplar giriyor sinirim bozuluyor bilgisayarı alalı 3 buçuk ay oldu daha keyfini çıkaramadım.

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
haro
Sırf bu şeylerin yaşanmasından korktugum için Monitörümü amazondan satın aldım. Amazon yabancı frima ama biz elin yabancısına güveniyoruz. Kendi ülkemizde ismi 'Vatan' olan frimaya güvenemiyorsak durum vahim demektir.

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan
gerçekten tuhaf e-ticaret siteleri hiç dikkat etmiyor müşteriye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,110
Üyeler
163,779
Son üye
asaletemre
Top Bottom