Demoizm 80+ Katılım 13 Ağustos 2021 Mesajlar 252 Reaksiyon skoru 67 28 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Asulgard yazmış: Ramlerden de kaynaklanıyo olabilir, expo açık mı? Expo açık ise biostan bi kapatıp öyle dene hala kapanma devam edicek mi Devamı için tıklayın... Sistem mavi ekran vermeye başladı. Kurtulamıyorum
Asulgard yazmış: Ramlerden de kaynaklanıyo olabilir, expo açık mı? Expo açık ise biostan bi kapatıp öyle dene hala kapanma devam edicek mi Devamı için tıklayın... Sistem mavi ekran vermeye başladı. Kurtulamıyorum
Sen kâhin misin ? 80+ Katılım 25 Ekim 2021 Mesajlar 355 Reaksiyon skoru 145 28 Eylül 2025 #15 Demoizm yazmış: Sistem mavi ekran vermeye başladı. Kurtulamıyorum Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Üzdün. Sistemi alalı ne kadar oldu istersen bir vatan bayisine gidip kontrol ettir
Demoizm yazmış: Sistem mavi ekran vermeye başladı. Kurtulamıyorum Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Üzdün. Sistemi alalı ne kadar oldu istersen bir vatan bayisine gidip kontrol ettir
Demoizm 80+ Katılım 13 Ağustos 2021 Mesajlar 252 Reaksiyon skoru 67 28 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 yaman41 yazmış: Üzdün. Sistemi alalı ne kadar oldu istersen bir vatan bayisine gidip kontrol ettir Devamı için tıklayın... Valla 1 hafta filan oldu. Öyle yapıyım bakalım.
yaman41 yazmış: Üzdün. Sistemi alalı ne kadar oldu istersen bir vatan bayisine gidip kontrol ettir Devamı için tıklayın... Valla 1 hafta filan oldu. Öyle yapıyım bakalım.
Sen kâhin misin ? 80+ Katılım 25 Ekim 2021 Mesajlar 355 Reaksiyon skoru 145 29 Eylül 2025 #17 Demoizm yazmış: Valla 1 hafta filan oldu. Öyle yapıyım bakalım. Devamı için tıklayın... Bir çözüm olmayacaksa iade et bence
Demoizm yazmış: Valla 1 hafta filan oldu. Öyle yapıyım bakalım. Devamı için tıklayın... Bir çözüm olmayacaksa iade et bence