2 adet hocam ramler. 16 gbHocam 8 GB ram yetmez
Rampage psu'ları iyi değil diye biliyorum, bir de işlemciye kule tipi soğutucu almanızı öneririm. Hayırlı olsun.Selam forumdaşlar, 6 yıllık 1050 ti sistemimi yenileme zamanı gelmişken kendime ekte gösterildiği şekilde vatan'dan pc aldım. Yorumlarınızı merak ediyorum. Toplamda 27.450 TL'ye geldi.
Alıntıyı görüntüle
Evet hocam hazır sistem olarak aldığım için maalesef bazı bileşenler piyasadan pahalıya geliyor.Hazır sistem olarak mı aldınız? RAM ve SSD'nin fiyatı çok yüksek. Sistem güzel ama. Hayırlı olsun
Kasa ve psuyu değiştirmeni tavsiye ederim şiddetleSelam forumdaşlar, 6 yıllık 1050 ti sistemimi yenileme zamanı gelmişken kendime ekte gösterildiği şekilde vatan'dan pc aldım. Yorumlarınızı merak ediyorum. Toplamda 27.450 TL'ye geldi.
Alıntıyı görüntüle
750 o sisteme ucu ucuna yetiyordur 4090 tek başına 450w çekiyor ne 600w ı ayrıca bu rampage gamepower vs. Markalarda 80+ falan hikaye platformu önemliHayırlı olsun güzel sistem. Anakart ve psu konusunda doğru bilinen çok yanlış var maalesef o psu 80+ plus sertifikası olmasa dahi o sistemin elinde yuzunede fazla. 7800x3d msi 4090 suprimle fsp 750w bronze psu kullanıyorum 3k lik psu banamisin demiyor çünkü sistem max 600w çekiyor peak yapsa cekecegi 700w yani kafanız rahat olsun. Güzel günlerde kullanın
Tmm 450 çekti diyelim sistemin geri kalanı kac çekiyor? 7800x3d ile max çekeceği 600 ki onuda çekmez750 o sisteme ucu ucuna yetiyordur 4090 tek başına 450w çekiyor ne 600w ı ayrıca bu rampage gamepower vs. Markalarda 80+ falan hikaye platformu önemli