19.000 civarına geldi.Ortalama 5-6 iş günü.
Perşembe cuma gibi elinizde olur.
Bayiinin yakın olması önemli değil başka bir şehirden de gelebilir ürün.
Kurulumunu yapmalarının ne kadar süreceği belli olmaz. O yüzden boşuna onu düşünme. 1 haftada da gelebilir 2 haftadadaBİrkaç gün önce hazır sistem satın aldım ama hala "siparişiniz onaylandı" kısmında bekliyor. Sebebi nedir ve ne zaman kargom gelir? İstanbulda oturuyorum ve Topkapı'da olan büyük şubelerine çok yakınım.Alıntıyı görüntüle
Gayet güzel bu fiyata daha iyisi yoktu zaten.Anladım hocam teşekkür ederim, bu arada aldığım sistem nasıl? https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-rtx-4060-white-h610m-h-v2-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html
19.000 civarına geldi.
Kurulumunu yapmalarının ne kadar süreceği belli olmaz. O yüzden boşuna onu düşünme. 1 haftada da gelebilir 2 haftadada
Teşekkürler umarım erken bir sürede gelir. Vallahi bu sistem eve geldiğimde indirime girmiş, yoksa daha kötüsünü 22'ye alacaktım.Gayet güzel bu fiyata daha iyisi yoktu zaten.
Hayırlı olsunTeşekkürler umarım erken bir sürede gelir. Vallahi bu sistem eve geldiğimde indirime girmiş, yoksa daha kötüsünü 22'ye alacaktım.
Web'e özel sistem olduğu için mağazadan alınamıyormuş hocam.Yakınsa mağazadan teslim alın
Mağazadan da alına biliyor bu ben öyle alicamWeb'e özel sistem olduğu için mağazadan alınamıyormuş hocam.